English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Β. Παπακωνσταντίνου, Σ. Μπουλάς, Γ. Ζουγανέλης, Χ. Θηβαίος, Σ. Καλυβάτσης @ Ακτή Πειραιώς (Οκτ. 2008)

Από Πέμπτη 16 Οκτωβρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Σάκης Μπουλάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Σωτήρης Καλυβάτσης γίνονται …Θέαμα στην Ακτή.

Γίναμε θέαμα… Όλοι. Παλιοί και καινούργιοι. Και η πλάκα είναι που μας αρέσει. Γίναμε θέαμα. Και τί θέαμα! Υπερπαραγωγή. Και δε φτάναμε η παλιά παρέα, Παπακωνσταντίνου, Μπουλάς, Ζουγανέλης, πήραμε και τους καινούργιους στο λαιμό μας... Το Χρήστο Θηβαίο και το Σωτήρη Καλυβάτση, Αμάν! Και πήραμε και σκηνογράφο τον Μιχάλη Σδούγκο και φτιάξαμε το μαγαζί μπιζμπιζέ, καινούργιο από την αρχή, με σκηνικά, κουστούμια, video, ορχηστράρα, δύο πιτσιρίκες κούκλες και φωνάρες, την Μαρίνα Σάττι και την Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και τον ηθοποιό Φοίβο Δουδωνή. Για να ‘μαστε σίγουροι πως δε θα το μετανιώσουμε φωνάξαμε και τον Γιώργο Καλφαμανώλη και μας φωτογράφησε. Και όχι έτσι απλά. Την ώρα που παίρναμε το μπάνιο μας. Τη στιγμή που φτιαχνόμασταν για να σας περιμένουμε. Όπως πάντα. Εμείς σας περιμένουμε κι εσείς ερχόσαστε. Φέτος θα σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Αυτή τη φορά πραγματικά γίναμε θέαμα… Θα δείτε!!!

Ώρα έναρξης 22:00


Παίζουν οι μουσικοί:

Βαγγέλης Πατεράκης: Ηλεκτρικό μπάσο
Σπύρος Κατριβάνος: Ντράμς
Τάσος Σκούρας: Ηλεκτρική /ακουστική κιθάρα
Δημήτρης Γιαννόπουλος: Πνευστά
Γιάννης Πουρνάρας: Μπουζούκι/τζουρά
Πέτρος Βαρθακούρης: Κόντρα μπάσο
Βαρβάρα Λουκά: Βιολί
Αγγελική Κωστάκη: Πιάνο/Ακορντεόν
Φίλιππος Βασιλόπουλος: Κρουστά
Ανδρέας Αποστόλου: Πιάνο/keyboards/διεύθυνση ορχήστρας

Φωτισμοί: Μίμης Βασιλείου, Γιάννης Δίπλας
Επιμέλεια ήχου: Αλέκος Μπίτος
Ήχος σκηνής: Μιχάλης Σπάνος
Οργάνωση παραγωγής: Πολιτιστική Παρέμβαση
ΑΚΤΗ Πειραιώς 178 και Λαμίας 4
Τηλ. 210 3418020
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο

edit: επισημο δελτιο τυπου

5 scary σχόλια:

Ενα επιτυχημενο συνολο, με την προσθηκη του κυριου Καλυβατση αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον. Σιγουρα θα προτιμηθει απο τους Αθηναιους ως μια απο τις καλες παραστασεις για το 2008.

Εις αναμονη και της εκπομπης του Μπουλα με τον Καλυβατση. Σατυρα θα ειναι το κυριο μενου, αλλα ακομα αποτελει εκπληξη η τελικη της μορφη.

Και ολα αυτα ενω το Ραδιο Αρβυλα ξεκινησε αυτη την βδομαδα και την παλαια παρεα του ΑΜΑΝ, να αρνειται πεισματικα ενα οποιοδηποτε σχολιο για τον "πρωην" φιλο τους.

Γιατι ομως?? Ξερουμε γιατι μαλωσανε?

Δεν ξερω και δεν νομιζω να ξερει κανεις εξω απο το στενο τους περιβαλλον. Φημες μιλουσαν για ναρκωτικα και φυλακες, αλλα ισως απλα ισχυει ο κανονας οτι ολα εχουν ενα τελος - θυμιζω και την κοντρα πριν καποια χρονια του Παναγιωτοπουλου με τον Βακαρο για το Jammin.

Δεν νομιζω παντως οτι εχει πολυ σημασια, τουλαχιστον ουσιαστικη.

Εις αναμονη της νεας του δουλειας.

τους επισκευτηκαμε με το σχολειο μας στην 4ημερη εκδρομη μας..... ηταν υπεροχοι!!! ειδικα ο θηβαιος!!!! καταπληκτικος.... δυστυχως φυγαμε νωρις καθως ο συνοδος και αρχηγος της εκδρομης μας ειχε πιο λαικα γουστα οποτε δεν μπορεσε να εκτιμησει και να απολαυσει το θηβαιο. του επεφτε βαρυς.... και ετσι τη πληρωσε το υπολοιπο σχολειο.........παντωσ αξιζε με 1000!

Καταραμενος τοτε ο συνοδος που δεν σας αφησε να τους δειτε μεχρι το τελος. Ο Θηβαιος αποτελει ενα μονο "μικρο" μερος της παραστασης. Κριμα :)

Προσωπικα, τους ειδα στην Αθηνα και μαλιστα σκοπευω να ανεβασω καποια στιγμη παρουσιαση της παραστασης με αρκετες φωτογραφιες και ζουμερα βιντεο. Θεμα χρονου.

Οτι αξιζε, αξιζε.. αρκει να μην πηγε καποιος για να δει "μονο" τον Βασιλη. Σε αυτη την περιπτωση, η απογοητευση ειναι δεδομενη.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More