English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Metallica: The Day That Never Comes (new video)

Την προηγουμενη εβδομαδα, οι Metallica γυρισαν στο Acton της Καλιφορνιας, το πρωτο βιντεο απο το νεο τους αλμπουμ "Death Magnetic", με τιτλο "Τhe day that never comes".

Συμφωνα με τον James Hetfield, το βιντεο δεν προκειται να αποτελεσει καποια πολιτικη δηλωση για τον πολεμο στο Ιρακ. Αντιθετως, ειναι μια δηλωση γυρω απο την ανθρωπια, γυρισμενο απο τον Δανο σκηνοθετη Thomas Vinterberg.

"To κυριο θεμα του βιντεο ειναι το ανθρωπινο στοιχειο της συγχωρεσης οταν καποιος δεν ειναι σωστος απεναντι σου. Δεν πρεπει να μεταφερεις τον θυμο ή την αγανακτηση σου στον επομενο ανθρωπο και βασικα, να συνεχισεις να μεταδιδεις αυτην την αρρωστεια (θυμο) σε ολοκληρη την ζωη σου", συμπληρωσε ο Hetfield.

μεταφραση απο Blabbermouth.net

Ακολουθει ενα βιντεο του MTV.com με δηλωσεις του James και στιγμες απο το νεο βιντεο:

1 scary σχόλια:

Στο παρελθον (ιδιαιτερα στην πρωτη εισβολη στο Αφγαγισταν) οι Αμερικανοι χρησιμοποιουσαν - εν αγνοια του συγκροτηματος - τραγουδια απο το Black Album για να "καυλωσουν" τους φανταρους τους και να τρομοκρατησουν τους Αφγανους..

Ειναι γεγονος ομως, οτι οι Metallica αρχισαν να εκφραζονται πολιτικα και κοινωνικα τα τελευταια 2 χρονια, γεγονος που μαλλον ηταν αναγκαιο.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More