English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Slipknot - All Hope Is Gone (new album)

Οι SLIPKNOT μας χαριζουν το ολοκαινουριο τραγουδι τους "All Hope Is Gone" σε ελευθερο download απο το site της RoadRunner Records και θα ειναι διαθεσιμο για 24 ωρες (μην αγχωθειτε ιδιαιτερως καθως θα ειναι αναμεσα στα mp3s επομενου jukebox).

Το νεο αλμπουμ των αγαπητων Slipknot που θα βρισκεται στα δισκοπωλεια στις 26 Αυγουστου, ηχογραφηθηκε αυτη την ανοιξη στην Iowa με συμπαραγωγους το ιδιο το συγκροτημα και τον Dave Fortman (Evanescence, Mudvayne).

"To All Hope Is Gone ειναι πιο πολυ μια δηλωση παρα ενας δισκος" ειπε ο Corey Taylor. "Καθε αλμπουμ που εχουμε κανει ειναι μια δηλωση για εκεινο το χρονικο διαστημα. Πιστευω οτι αυτη η εποχη ειναι η πιο ωριμη, η πιο ομορφη και η πιο δυναμικη. Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο εχουμε κανει. Και προκαλω τον οποιοδηποτε να με βγαλει λαθος".

5 scary σχόλια:

Οπα! θα ελεγα οτι ειναι.. αρκετα δυναμικο. Αν ειναι ετσι ολοκληρος ο δισκος, τοτε θα εχουμε μια πολυ καλη επανεμφανιση των αρρωστων Slipknot.

Αυτά είναι!

Για να δούμε, θα μου ζητήσουν να κάνω και αυτή τους την ecard...?

Αν θελουν κατι καλο και πανεμορφο και ειναι εξυπνοι, τοτε ειμαι σιγουρος οτι η RoadRunner θα χτυπησει την πορτα σου. Η προηγουμενη e-card ηταν το λιγοτερο sick ;)

sumfwnw einai tromeros diskos kai pwrwnei pragmatika!!

paidia polla xalara komatia exei to All hope is gone...h mou fainetai...
Telws pantwn einai ena apo t kalytera albums twn Slipknot!

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More