English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

The Hobbit (2010)


Οπως γνωριζα εδω και λιγα χρονια, ο sir Ian McKellen προσπαθουσε να πεισει τον σκηνοθετη/παραγωγο της τριλογιας του "Αρχοντα Των Δακτυλιδιων", Peter Jackson, να γυριζουν την ταινια Hobbit που αναφερεται στο προγενεστερο βιβλιο του J.R.R. Tolkien. Απο οτι φαινεται τα καταφερε. Τουλαχιστον οσον αφορα το δευτερο μισο κομματι της ιστοριας.

Η ιστορια του βιβλιου "Hobbit" αναφερεται στον γνωστο μας χομπιτ Bilbo Baggins και στο ταξιδι του στο Lonely Mountain, ακολουθουμενος απο μια παρεα νανων, ωστε να παρουν πισω εναν θησαυρο. Αντιπαλος τους, ο δρακοντας Smaug.

Η ταινια "Hobbit" θα γυριστει και θα προβληθει πιθανοτατα το 2010. Την σκηνοθεσια ομως δεν θα την αναλαβει οπως ολα δειχνουν ο Peter Jackson αλλα ο Guillermo del Toro, που αν κρινουμε απο την ταινια "Ο Λαβυρινθος του Πανα" πολυ πιθανον να ανταποκριθει στις απαιτησεις των φιλων του Tolkien.

Ο οσκαρικος και ταλαντουχος Andy Serkis εχει δηλωσει την επιθυμια του να συμμετεχει καθως το Gollum αποτελει μερος του εαυτου του πλεον, οπως δηλωσε.

Επισης, ο Howard Shore συμφωνησε να γραψει την μουσικη της ταινιας οπως εκανε και στην τριλογια του Lord of the Rings.

Εις αναμονη λοιπον..

edit: η φωτογραφια του τιτλου δεν εχει αμεση σχεση με την ταινια καθως προϋπαρχει της επισης ανακοινωσης των γυρισματων της.

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More