English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Entourage (2004)



Καθώς το άστρο του κολλητού σου φίλου αρχίζει να λάμπει στο Χόλυγουντ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις μέλος της κουστωδίας του. Γνωρίστε τον Έρικ, τον Τερτλ και τον Τζόνι Ντράμα, τρείς νεαρούς από το Κουίνς της Νέας Υόρκης που αφοσιώνονται ολοκληρωτικά στη πρόοδο της καριέρας τους του κινηματογραφικού αστέρα φίλου τους, Βίνσεντ Τσέις. Στο σύγχρονο Χόλυγουντ όπου κυριαρχούν τα πισώπλατα μαχαιρώματα, οι καλιτεχνικοί πράκτορες αλλά και οι ολονύκτιες κραιπάλες με άφθονο σεξ και πανέμορφες γυναίκες, είναι καλό να κυκλοφορείς με τη παρέα σου… (επισημη περιγραφη του DVD "Κουστωδια")

Τωρα θα μου πειτε, ειναι σοβαρα πραγματα αυτα? Μια παρεα φιλων και η πορεια τους στο Χολυγουντ? So fuckin what?



Και ομως η σειρα ξεχωριζει.

Δεν ξερω αν προκειται για την πολυ λεπτη ισορροπια αναμεσα

στον φανταστικο κοσμο του Χολυγουντ (ατελειωτα παρτυ, ναρκωτικα, ομορφες γκομενες, πεινασμενο σεξ χωρις ορους, τεραστιες επαυλεις, πολυτελη αυτοκινητα, δραστηριοτητες πλουσιων) και

στην ωμη αληθεια της πραγματικοτητας - που χαρακτηριζει ολους τους ανθρωπους, θνητους και μη - (φιλια, προδοσια, αγαπη, υποστηριξη, πισομαχαιρωματα, συμφωνιες & οροι, αυτοθυσια),

ή για τους πολυ εξυπνους και λιτους διαλλογους που διακρινουν την σειρα και την καταπληκτικη σκηνοθεσια και την ολοκληρωμενη, μη-σκρουτζικη παραγωγη (πισω απο την οποια κρυβεται ο Mark Wahlberg)

ή τις πολυ καλες ερμηνειες των ηθοποιων της σειρας και ιδιως αυτου του οσκαρικου τυπου ονοματι Jeremy Piven στον ρολο του Ari, τον ατζεντη ο οποιος ειναι απιστευτα κυνικος και χυδαιος (στυλ HOUSE MD) αλλα ταυτοχρονα πανεξυπνος και πονηρος.

Ενα ακομα θετικο της σειρας, εκτος του οτι διαδραματιζεται σε real space στο Hollywood, ειναι οτι συμμετεχουν ως guest stars αμετρητοι ηθοποιοι & σκηνοθετες οπως πx Jessica Alba, Luke Wilson, Val Kilmer, Larry David, Scarlett Johansson, Jaime Pressly, Hugh Hefner, Chris Penn, James Cameron, U2, James Woods, Dennis Hopper, Peter Jackson, Sydney Pollack & παρα πολλοι ακομα.

Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι στο IMDB του δινουν το εξωπραγματικο 9,2/10!! Δεν ειναι επισης καθολου τυχαιο οτι η σειρα εχει κερδισει 8 βραβεια (και την Χρυση Σφαιρα!) και ειναι υποψηφια για αλλα 38.

Την συνιστω ανεπιφυλακτα.

διαθεσιμη και στον ελληνικο τρακερ

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More