English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ηρώ Σαϊα @ Σταυρός του Νότου, Plus [12 & 19 Δεκ.]

ΗΡΩ ΣΑΪΑ
Πέμπτες 12 & 19 Δεκεμβρίου 2013
Σταυρός του Νότου Plus
«Κάνουμε γιορτή τον πόνο»


Τα τραγούδια μιας συνειδητής αισιοδοξίας...
Το καλοκαίρι την ακούσαμε να τραγουδά Μελίνα στην παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου, “Όπου Και Να Ταξιδέψω Η Ελλάδα”. Η πρώτη μας ουσιαστική συνάντηση μαζί της έγινε μέσα από την παράσταση “Γυναίκα Τριαντάφυλλο” με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη.

Tο νέο άλμπουμ της Ηρούς Σαΐα, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο με συνθέσεις του Άρη Βλάχου και του Νεοκλή Νεοφυτίδη και στίχους Μάνου Ελευθερίου, Γιάννη Γούνα, Γιάννη Καστανάκη, Νεοκλή Νεοφυτίδη καθώς και της ίδιας της ερμηνεύτριας. Με τα τραγούδια “Μια Βόλτα”, “Λευκό Χαρτί” και “Άλλο Κόσμο Μάθαμε” να έχουν ήδη ξεχωρίσει στο αθηναϊκό ραδιόφωνο, καθώς και τις ήδη γνωστές ερμηνείες της σε τραγούδια σταθμούς όπως η ῾Μαρκίζα῾, 'το καναρίνι´ και το ῾Μείνε Κοντά Μου Απόψε῾, η Ηρώ Σαΐα κάνει το επόμενο βήμα της με μια νέα μουσική πρόταση.

Τα τραγούδια της παράστασης δηλώνουν αναμφισβήτητα το μουσικό στίγμα αυτής της ιδιαίτερης φωνής που γοητεύει με το πρώτο κιόλας άκουσμα χάρη στα παραδοσιακά της γυρίσματα και το σημερινό προσανατολισμό της. Είτε τραγουδώντας Madredeus και Kate Bush, είτε Θανάση Παπακωνσταντίνου, είτε τη μελαγχολική αθωότητα του ασπρόμαυρου κινηματογράφου, αλλά και μεγάλες στιγμές του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού μας, η Ηρώ Σαΐα ξεχωρίζει ως η φωνή που διαθέτει θεατρικότητα, ευελιξία, ρομαντισμό αλλά και απόλυτη αποφασιστικότητα.

Επί σκηνής τη συνοδεύουν οι συνθέτες του νέου της άλμπουμ, Άρης Βλάχος και Νεοκλής Νεοφυτίδης ενώ πλαισιώνεται από έξι εξαιρετικούς μουσικούς.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο παραγωγός του Μελωδία 99,2, Δημήτρης Βραχνός.

Περισσότερες Πληροφορίες: 2106698200, 6944866338
Σταυρός του Νότου Plus
ώρα εναρξης: 10.00μμ
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος - Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2109226975, www.stn.gr
Είσοδος: 10€ με μπυρα/κρασι

1 scary σχόλια:

Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More