English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Μετακόμιση Τώρα! για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη @ Σταυρός του Νότου, Plus

Πήγαμε και εμείς στο καινούριο της «σπίτι», όπου η Ελεωνόρα από τις 2 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο υποδέχεται όλους τους φίλους και θαυμαστές της, και περάσαμε υπέροχα! Νέος δίσκος, ανανεώμενη διάθεση και πολύ κέφι.
Ας πάρουμε όμως τα πραγματα από την αρχή.


Ωρα 23.30. Ο Σταυρός του Νότου ασφυκτικά γεμάτος και ο κόσμος με καλή διαθέση περιμένει να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Κούτες μετακομίζουν πάνω στη σκηνη και οι μουσικοί παίρνουν την θέση τους. Η Ελεωνόρα εμφανίζεται ανάμεσα στα τραπέζια και μεταδίδει την ενέργεια της στον κόσμο που την καταχειροκροτεί.
Γλυκιά, χαμογελαστή και πολύ δυναμική, ανεβαίνει στη σκηνή να συναντήσει την υπόλοιπη παρέα της και η βραδιά ξεκινά!


Θα το ομολογήσω, ούτε που καταλάβαμε πόσο γρήγορα, αβίαστα και φυσικά διασκεδαστικά πέρασε η βραδιά! Το ένα τραγούδι διαδεχόταν το άλλο με αμείωτο κέφι!
Τα είπε όλα.


Τραγούδια απο τους προηγούμενους δίσκους της, επιτυχίες τραγουδιστών που αγαπάει (Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Γαλάνη, Τσανακλίδου, Μάλαμα, Μποφίλιου), διασκεύασε το Billie Jean του Michael Jackson και το Sweet Dreams και φυσικά είπε τραγούδια από τον νέο της δίσκο, που σε λίγο καιρό θα συγκαταλέγονται στα αγαπημένα τραγούδια όλων μας, με πρώτο το "Μονάχα εγώ" των Θέμη Καραμουρατίδη (μουσική) και Γεράσιμου Ευαγγελάτου (στίχοι) τους οποίους «δανείστηκε», όπως είπε, από την φίλη της Νατάσσα (Μποφίλιου).


Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, oι συνεργάτες της Ελεωνόρας, εκτός από καταπληκτικοί μουσικοι, έχουν και πολύ καλές φωνές. Στα μικρά διαλειμματάκια που έκανε, φρόντιζαν να κρατούν τον κόσμο κεφάτο τραγουδώντας ροκ διασκευές. Ολοι τους είναι εκπληκτικοί, έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και όπως είπε και η ίδια, είναι "μέσα στο μυαλό της".


Και μετά χορέψαμε, από φλαμένγκο μέχρι πεντοζάλι, και «ζαλιστήκαμε» -όπως προσταζε και η μπλούζα της Ελεωνόρας- από το κέφι και την ενέργεια που επι τέσσερις ώρες γέμιζαν την σκηνή.


Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος, η Ελεωνόρα ρώτησε τους φίλους της -έτσι μας έκανε να νιώθουμε- ποιά τραγούδια θα ήθελαν να ακούσουν ώστε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος' πώς θα μπορούσε άλλωστε!
Είχε έρθει η στιγμή για το πιο λαϊκό μέρος της βραδιάς και η Ελεωνόρα, παρέα με τους ύπεροχους μουσικούς της, μετέτρεψε τη ροκ μουσική σκηνή σε κουτούκι και γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα.


03.30. Η βραδιά έκλεισε, ακριβώς όπως ξεκίνησε, με την Ελεωνόρα ανάμεσα στον κόσμο που την χειροκροτεί ασταμάτητα!


Προσωπικά, την ευχαριστώ, όπως και όλους όσοι συμμετέχουν στην παράσταση, για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν, την ενέργεια που μοιράστηκαν μαζί μας και τις «χάρες» που μας έκαναν τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια που τους ζητήσαμε (όταν τραγουδησε το «Τα λέμε» γινόταν πανικός και ακόμα και αν δεν είχες κάποιον να το αφιερώσεις παρασυρόσουν και τραγουδούσες μαζι). Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα καλλιτέχνες με μουσική παιδεία και διάθεση να διασκεδάσουν ΜΑΖΙ με τον κόσμο!


ΥΓ: Το φαν κλαμπ της Ελεωνόρας ονομάζεται ΕΛΕΩΣ (μου αρέσει πολύ το όνομα, γιατί δεν είναι γλυκανάλατο) και έχει βάλει σκοπό να ξεπεράσει σε αριθμό μελών το φαν κλαμπ της Άννας Βίσση! Μας προέτρεψε λοιπόν να γίνουμε όλοι μέλη. Δεν ξέρω πόσοι θα ακολουθήσουν αυτή την προτροπή, είναι όμως γεγονός οτι το αξίζει! Η φωνή της είναι αψεγάδιαστη και η προσπάθεια που κάνουν κάθε βραδυ μαζί με την μπάντα της, για να περάσει καλά ο κόσμος, αξιοσημείωτη!

Κείμενο: Ειρήνη και Ελένη Βρέττα
Φωτογραφίες: Ελένη και Ειρήνη Βρέττα

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More