English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

S.G. Support: All The Young Dudes @ Μαύρη Τρύπα (25 Νοε. & 2 Δεκ.)

Sundays Early Hours Rock @ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
All the Young Dudes LIVE + support act
Pre & After Dj Set by Giorgos Oikonomou (Rock Radio 104.7)
ΒΑΪΟΥ 5, ΛΑΔΑΔΙΚΑ * DOORS OPEN 19.45 * TICKETS 5 EUROS

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
Λίγα λόγια για τους All the Young Dudes
All...: σε σχέση με το γεγονός πως δεν είναι ένας, ούτε δύο ή τρεις, αλλά τέσσερεις οι συνένοχοι...
...the Young: σε σχέση με το πώς νοιώθουν μέσα βαθιά στη ψυχή τους, έστω και αντίθετα σε όλες τις ενδείξεις. (όπως λέει και ο φίλος μας Οβελίξ!!! "...ποίος χοντρός???...")
...Dudes: καθώς δεν τους πάει και πολύ ένα θηλυπρεπές, emolike style (που ενδεχομένως να ήταν ποιο trendy)... άρα μάλλον για Dudes πρόκειται.
Οι All the Young Dudes είναι οι Βασίλης Καρακότσος (Τύμπανα), Πέτρος Μίσκος (Μπάσο - φωνητικά), Πέτρος Παρασκευάς (Ηλ. Κιθάρα - φωνή), Βασίλης Παπαδόπουλος (Ακ. Κιθάρα, φωνή).
Βασίλης Καρακότσος: Ο άνθρωπος με τις μπαγκέτες , ο ρυθμός ,ο χρόνος και η δύναμη της μπάντας που μετά από αναρίθμητες επικίνδυνες αποστολές με τις πάλε πότε «ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» και τη συμμετοχή του σε αναρίθμητα Project & Sessions,τώρα σπρώχνει το τρένο των Αll the Young Dudes.
Πέτρος Μίσκος: Το Φάντασμα της νύχτας? ο μασκοφόρος εκδικητής? Ενίοτε όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα. Όπως ιδρυτικό μέλος και μπασίστας του αιωνόβιου θρυλικού συγκροτήματος των «De Facto». Στη περίπτωση μας όμως, είναι η ψιλόλιγνη φιγούρα με το ψιλόλιγνο μπάσο όργανο που συμπληρώνει τον ρυθμικό σεισμό που δημιουργεί ο προαποκαλυφθέντας συνεργός ,εμπλουτίζοντας τις ρυθμικές δομές με αρμονικές βάσεις.
Πέτρος Παρασκευάς: Καλό παιδί! Τον κλοτσάς στο καλάμι και αυτός συνεχίζει να σου χαμογελάει. Φυσικά όλα αυτά μέχρι να πιάσει τη κιθάρα στα χέρια του και να μεταμορφωθεί σε μια θύελλα ισοπεδωτική. Πόλοι έχουν δοκιμάσει την εμπειρία του κιθαριστικού του καταιγισμού σε κάποια συναυλία των «De Facto» με τους οποίους συνεχίζει να οργώνει των πλανήτη. Όπως και στους Cult πλέων «Los Tromos». Ο τρόπος όμως με τον οποίο απογειώνει με τη κιθάρα του και τη φωνή του, τους… Dudes. Είναι ασύγκριτος.
Βασίλης Παπαδόπουλος: Αφού διέφυγε από κάποια ιστορία του Robert Howard με ήρωα τον Conan και περιπλανήθηκε ως μισθοφόρος πολεμιστής στα στρατεύματα διαφόρων θρυλικών Live Venues, αποφάσισε να δοκιμάσει τη μοίρα του περιοδεύοντος ακουστικού τροβαδούρου, το ανήσυχο μυαλό του μετά από αρκετές προσωπικές αποδράσεις, ενώθηκε με τους λοιπούς Dudes για να συμπληρώσει με την φωνή του και την ακουστική του κιθάρα την καινούργια περιπέτεια.
Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ένα σφιχτοδεμένο Rock n’ Roll τρίωρο με τραγούδια που δεν χάνουν ποτέ τη λάμψη τους και είναι φτιαγμένα για να ξεσηκώνουν.

Λίγα λόγια για το Γιώργο Οικονόμου
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος των Αρσακείων Θεσσαλονίκης, αριστούχος απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ, σπούδασε στο ΝΩΘ μουσική, με την οποία ασχολείται από μικρή ηλικία. Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής από το 1997 έως σήμερα. Από το Σεπτέμβριο του 2012 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Rock Radio 104.7 (www.rockradio.gr) με καθημερινή δίωρη εκπομπή.
Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους ως ανεξάρτητη παραγωγή με την GO Music Productions: «Φιγούρα στο δρόμο» (2010) και «Μες στη σιωπή μου» (2011).
Έχει εμφανιστεί εμφανιστεί σε live stages σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει και στις ακουστικές εμφανίσεις του, με τις οποίες έρχεται σε πιο άμεση επαφή με το κοινό και αποτελούν ένα είδος μουσικού πειραματισμού. Έχει γράψει επίσης μουσική για τον κινηματογράφο (Αφανείς Ήρωες – ντοκιμαντέρ). www.giorgosoikonomou.gr

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More