English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

S.G. support: 1rst Rock/Alternative Rock Fest @ Faktor, Gazi (8 Ιον.)

Η πρώτη διοργάνωση του Alternative Rock mini Festival είναι γεγονός στον ολοκαίνουργιο συναυλιακό χώρο Faktor, στην καρδιά του Γκαζιού!
Την Παρασκευή 8 Iουνίου, 3 από τα πιο πολλά υποσχόμενα ελληνικά Rock σχήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις, δυνατή μουσική και ξεσηκωτικούς ρυθμούς.

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
Οι Αίνιγμα, νικητές του ΜTV - The Band Project σε συνεργασία με τη SONY, γνωστοί πλέον για την εντυπωσιακή τους συναυλιακή παρουσία αλλά και από το Rockumentary 21 επεισοδίων που προβλήθηκε στο MTV βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα με ενα νεο Ετοιμο δισκο για κυκλοφορια να παρουσιασουν τα νεα τους κομματια και να σφραγίσουν την επιτυχία της Rock βραδιάς ως Headliners!

Τα Χάρτινα Φτερά, ένα αίνιγμα. 5 μέλη, 5 διαφορετικά ηχοχρώματα συνθέτουν τον ταραγμένο μουσικό καμβά της μπάντας. Κιθάρα, μπάσο, τσέλο, ηλεκτρονικά beats/basslines και πλήκτρα, καθως και φυσικά drums πλαισιώνουν τους ελληνικούς (σε πείσμα των καιρών) στίχους, για να πραγματευτούν τη σκοτεινή πλευρά του έρωτα και να καυτηριάσουν τη σύγχρονη κοινωνία.

Οι Τεστοστερόνη, με τη δυναμική τους μουσική και τη νεανική τους διάθεση, καλούνται να ανοίξουν το all star event και να βάλουν το κοινό στο ρυθμό του 1st Alternative Rock mini Festival. Να είστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουν!

Παρασκευή 8/6 @ Faktor, Δεκελέων 26, Γκάζι
Είσοδος: 7 € ΜΕ ΠΟΤΟ!!! ( γιατί το Rock είναι κοινωνικό αγαθό)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3412323
Doors open 21:00

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More