English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Scary Greeks support: Strange Wings (IT), Secret Illusion, Sentry Ward - Savatage Tribute live @ AN Club (11 Μαρ.)

SAVATAGE TRIBUTE LIVE με τους STRANGE WINGS από την Ιταλία.
Μαζί τους οι SECRET ILLUSION και οι SENTRY WARD.
11 Μαρτίου 2012 στο AN CLUB.

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
Το ιταλικό fan club των SAVATAGE, "Hounds" σε συνεργασία με το αντίστοιχο ελληνικό, "Greek Legion" παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Αθήνα τους STRANGE WINGS, την επίσημη ιταλική tribute μπάντα στους Αμερικάνους θρύλους SAVATAGE. Οι STRANGE WINGS θα παρουσιάσουν επιλεγμένες στιγμές από όλη τη δισκογραφία των πρωτοπόρων metallers από τη Florida. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι SECRET ILLUSION και οι SENTRY WARD.
STRANGE WINGS bio
Οι STRANGE WINGS δημιουργήθηκαν το 1999 από το κοινό πάθος των μελών τους για τους SAVATAGE. Η μπάντα ξεκίνησε να εμφανίζεται ζωντανά στη βόρεια Ιταλία το 2000 με setlist που περιλάμβανε τραγούδια από όλες τις περιόδους των αμερικανών metallers.
Τον Ιούνιο του 2001 οι STRANGE WINGS “χρίστηκαν” ως η επίσημη ιταλική tribute μπάντα των SAVATAGE από το Hounds, το επίσημο fan club της μπάντας, σε συνεργασία με το ίδιο το συγκρότημα που εκείνο τον καιρό πέρασε και από την Ιταλία περιοδεύοντας για το τελευταίο τους studio album, “Poets & Madmen”. Οι STRANGE WINGS πέρασαν διάφορα σκαμπανεβάσματα τα επόμενα χρόνια λόγω προσωπικών δυσκολιών όμως η αγάπη τους για τους SAVATAGE δεν τους άφησε να σταματήσουν την μπάντα. Από το 2005 και μετά ο drummer των STRANGE WINGS, Rig Mariani περιόδευσε σε όλη την Ευρώπη ως drum tech με τους JON OLIVA’S PAIN.
Μετά από αρκετά χρόνια σποραδικών εμφανίσεων/διαλειμμάτων και επαναδραστηροποιήσεων, οι STRANGE WINGS είναι πλέον πλήρως ενεργοί και αποφασίζουν να επισκεφτούν για πρώτη φορά την Ελλάδα μετά από προτροπή του ίδιου του Jon Oliva σχετικά με το ποιο είναι το πιο πιστό και φανατικό κοινό των SAVATAGE στην Ευρώπη.
...All I ask of you is believe.
Line up
Rig : drums, backing vocals
Il Gio : lead & rhythm guitar, backing vocals
Lele Mr. Triton : piano, keys, backing vocals
Matteo : lead vocals
Mat: bass, lead & rhythm guitar, backing vocals

SECRET ILLUSION bio
Οι SECRET ILLUSION σαν ιδέα υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Σαν κανονική όμως μπάντα πήραν μορφή κάπου μέσα στο 2007, όταν γνωρίστηκαν ο Φίλιππος Παπακυριακου (κιθάρα) με τον Χρήστο Στρατηγό (ντραμς). Μέσα σε λίγο καιρό, και αφού είχαν βρει τα αρχικά μέλη ξεκίνησαν πρόβες πάνω σε κομμάτια που κατά 90% αποτελούν τον πρώτο τους δίσκο.
Line up
Δημήτρης Γιανακόπουλος – Φωνητικά
Φίλιππος Παπακυριακου – κιθάρα
Χρήστος Στρατηγός – ντραμς
Κώστας Διμπέλας – πλήκτρα
Δημήτρης Ανέστης - μπάσο
Μέχρι στιγμής έχουν βγάλει ένα promo 3 κομματιών το οποίο έλαβε πολύ καλές κριτικές, και τον πρώτο τους δίσκο “Illusion” που κυκλοφόρησε από την Rising Records (UK) το καλοκαίρι του 2011. Έχουν παίξει αρκετά live με κορυφαίες στιγμές τη συμμετοχή τους στο Scorpions Fest final (με Spitfire και Sorrowful Angels), την support εμφάνιση στους Phantom X και την εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα. Επίσης έχουν στο ενεργητικό τους 2 video clips για τα κομμάτια “Silent voices” και “Beauty of a lie”, με σκοπό την καλύτερη προώθηση του δίσκου. Από εκεί και πέρα υπάρχει αρκετό έτοιμο υλικό και ο νέος δίσκος αναμένεται μέσα στο 2013.

SENTRY WARD bio
 Οι Sentry Ward ειναι μια Power-progressive metal μπαντα που δημιουργηθηκε απο 2 ατομα
τον Θεοφιλο και τον Χαρη.  Ολα ξεκινησαν το 2005 οταν ο Θεοφιλος αποφασισε να μαθει τα αγαπημενα του τραγουδια στην κιθαρα και ο Χαρης αποφασισε να ξαναπαιζει κιθαρα(ηλεκτρικη αυτη τη φορα).  Ο Θεοφιλος εδειξε στον Χαρη το Metal και συντομα ξεκινησαν να γραφουν τα δικα τους
τραγουδια.
5 χρονια μετα ηταν πλεον ετοιμοι και φτιαξανε τη δικη τους μπαντα με ονομα Sentry Ward.
Γραψανε 10 τραγουδια για το πρωτο τους αλμπουμ που σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμο και
βρηκαν και τα υπολοιπα μελη σιγα σιγα.στις αρχες του 2011 ο Κυριακος ηρθε επισημα ως
Rhythm κιθαριστας και το 2012 ο Αντρεας ηρθε ως μπασιστας και ο Γιαννης ως Drummer.
Youtube channel : http://www.youtube.com/user/SentryWardband?feature=mhee
Facebook : http://www.facebook.com/pages/Sentry-Ward/160515013990098
line up:
Teo-Vocals
Harry-Lead guitars
Kyriakos-Rhythm guitars
Andreas-bass
John-Drums

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More