English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Mind Radio: Ευσταθία & Opera Chaotique + Κερδίστε προσκλήσεις για events!



Mindradio.gr News
  • Η μοναδική Ευσταθία, ο Έρως ο αιμοβόρος, μας έρχεται στο Mindradio την Τρίτη 10 Ιανουαρίου για μια ζωντανή εκπομπή στις 23.00 αυστηρά!! Ακούτε εδώ: http://mindradio.gr/play.php?p=nrr Μιλάτε μαζί της εδώ: http://mindradio.gr/chatwindow.php
  • Μια Jazz Opera εμπειρία στο Mindradio! Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 22.00 και για μια ώρα οι μοναδικοί Opera Chaotique μας παρουσιάζουν αγαπημένες τους μουσικές και το ιδιαίτερο στυλ τους μια μέρα πριν την εμφάνιση τους στο Half Note Jazz Club! Ακούτε εδώ: http://mindradio.gr/play.php?p=nrr Κάνετε chat μαζί τους εδώ: http://mindradio.gr/chatwindow.php
Κερδίστε Προσκλήσεις!!
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere του Future Shorts που θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 16.00 στον κινηματογράφο Δαναό, Λ. Κηφισίας 109 (ΜΕΤΡΟ Πανόρμου), στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "Future Shorts - 15/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email..........Ξεκινώντας τον Νοέμβριο του 2003 από το Λονδίνο, το FUTURE SHORTS FESTIVAL αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο pop-up φεστιβάλ, παρουσιάζοντας τις πιο συναρπαστικές ταινίες μικρού μήκους απ’ όλον τον κόσμο.
  • Κερδίστε μονές προσκλήσεις για την συναυλία των Locomondo στο Gagarin205 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "Locomondo - 14/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email........Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου οι Locomondo επιστρέφουν στη φιλόξενη σκηνή του Gagarin 205 για το πρώτο μεγάλο πάρτυ της νέας χρονιάς και εγκαινιάζουν τη συναυλιακή σεζόν 2012, ακριβώς όπως πρέπει: με αισιοδοξία και κέφι.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 10/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΜΠΕΛΛΟΥ - 10/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email...................Αυθεντική, ασυμβίβαστη, φωνή - σύμβολο του λαϊκού μας τραγουδιού, η αρχόντισσα του ρεμπέτικου είναι κάποιοι από τους προσδιορισμούς, που συνοδεύουν το όνομα της Σωτηρίας Μπέλλου. Εκείνη όμως ήθελε να τ ην λένε απλά Σωτηρία.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις με ποτό για την παράσταση στις 13/1 και 14/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΑ - 13/1" ή "ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΑ - 14/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email..........Οι KollektivA υποδέχονται με ένταση και πάθος τη νέα χρονιά κάνοντας μουσική «κατάληψη» στην σκηνή του «Δίπλα στο ποτάμι», με τραγούδια δυνατά από τον πρώτο ομώνυμο τους δίσκο αλλά και διασκευ ές που ξεχωρίζουν!
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 13/1, 14/1(απογευματινή), 15/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΒΡΕΤΑΝΙΑ - 13/1" ή "ΒΡΕΤΑΝΙΑ - 14/1" ή "ΒΡΕΤΑΝΙΑ - 15/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.............Ο Τζωρτζ κι η Ντόρις είναι παντρεμένοι..Αλλ' όχι μεταξύ τους..Έχουν έξι παιδιά..Τρία ο ένας και τρία ο άλλος..Ο Τζωρτζ κι η Ντόρις είναι ερωτευμένοι..Μεταξύ τους..Ζο ν μακρυά ο ένας απ τον άλλον, αλλά ο έρωτας μένει ζωντανός και το πάθος άσβεστο...Πως τα καταφέρνουν;
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 11/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "HALF NOTE - 11/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email..........Ο τραγουδιστής της όπερας και πιανίστας Tenorman (ή Γιώργος Τζιουβάρας) τραγουδούσε μόνο με μεγάλες ορχήστρες και ο Voodoo Drummer (ή Χρήστος Κουτσογιάννης) έπαιζε με τζαζ γκρουπ σε πολλά μέρη του κόσμου. Κάποια στιγμή οι δυο τους αποφάσισα να αναμείξουν τα δύο «ανόμοια» είδη που υπηρετούσαν, τη τζαζ και την όπερα.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 11/1, 12/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΧΕΛΩΝΑ - 11/1" ή "ΧΕΛΩΝΑ - 12/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.........Ένας Καθηγητής Ιστορίας δέχεται ένα βράδυ την επίσκεψη μιας ηλικιωμένης κυρίας, που όπως αποκαλύπτεται συμπληρώνει σε λίγες ημέρες τα 200 χρόνια της… Είναι η Χάριετ, η Χελώνα Του Δαρβίνου, δηλαδή η έμπρακτη Απόδειξη της θεωρίας του, που Εξελίχθηκε σε Άνθρωπο!
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 11/1 εώς και 15/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΦΛΟ - 11/1" ή "ΦΛΟ - 12/1" ή "ΦΛΟ - 13/1" ή "ΦΛΟ - 14/1" ή "ΦΛΟ - 15/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email............Τα ρεσιτάλ της, όλα sold-out. Η ίδια, γυναίκα-θρύλος. Είχε πλούτη, κοινωνική θέση και μια τρελή επιθυμία να διακριθεί στο κλασσικό τραγούδι. Είχε και τον νεαρό πιστό της ακομπανιατέρ και φύλα κα άγγελό της. Τα είχε όλα. Όλα, εκτός από φωνή. Η ιστορία πέρα για πέρα αληθινή.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 16/1 και 17/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΑΔΑΜ - 16/1" ή "ΑΔΑΜ - 17/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.........Το «Ημερολόγιο του Αδάμ και της Εύας», αποτελεί μια πρωτότυπη και ανατρεπτική εκδοχή της γνωστής ιστορίας των Πρωτόπλαστων, φιλτραρισμένη μέσα από την σαρκαστική ματιά του Μάρκ Τουέιν.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 11/1 και 12/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΒΟΥΛΑ - 11/1" ή "ΒΟΥΛΑ - 12/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.............
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 13/1 και 14/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΔΥΣΚΟΛΑ - 11/1" ή "ΔΥΣΚΟΛα - 12/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.........Μία μνημονιακή κωμωδία για το σεξ, τις σχέσεις, τα κρυμμένα μηνύματα στα τραγούδια, τους ενοχλητικούς, τα σαρδάμ του Γιωργάκη, τις φάρσες, τους γονείς, τους παντρεμένους, τα ζώδια τους άντρες και τις γυναίκες!
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 11/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ - 11/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email..........Με αφορμή το κορυφαίο υπαρξιακό δράμα του Αλμπέρ Καμύ «Καλιγούλας», η ομάδα 4frontal ανεβάζει την παράσταση «Καλιγούλας Τύραννος», μια σκηνική αντανάκλαση πάνω στους άξονες του έργου, όπως αυτοί φωτίζονται στο αβέβαιο πα ρόν.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις στις 13/1 και 14/1 και 15/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "BIRDY - 11/1" ή "BIRDY - 12/1" ή "BIRDY - 15/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email...........Η ιστορία του “Birdy” είναι μαγευτική, υπνωτική…Μιλάει για τη φιλία και την οικογένεια, την αγάπη και το μίσος, το όνειρο και την επιβίωση, την λογική και την τρέλα… μα πάνω απ’ όλα, ακτινοβολεί από αναμνήσεις της νιότης, από επιθυμίες… από το όνειρο της απελευθέρωσης.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 11/1 και 12/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΥΓΡΑ ΜΑΤΙΑ - 11/1" ή "ΥΓΡΑ ΜΑΤΙΑ - 12/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email..........Τι μπορεί να συμβεί όταν ένα χειμωνιάτικο βράδυ δύο αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στο κέντρο της Αθήνας; Δύο νέοι άντρες θα κοιταχτούν στα μάτια, θα εμπλακούν σε μία ξεχωριστή ιστορία αγάπης και θα έρθ υν αντιμέτωποι με τα πιο κρυφά μυστικά τους.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 16/1 στέλνοντας email στο contest@dev.mindradio.gr με τίτλο "ΜΑΡΞ - 16/1" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.........Ο εκπληκτικός διαχρονικός μονόλογος του Χάουαρντ Ζιν Ο Μαρξ στο Σόχο με τον Άγγελο Αντωνόπουλο στο ρόλο του φιλοσόφου και θεμελιωτή του κομμουνισμού Καρλ Μαρξ παρουσιάζεται – πιο επίκαιρος από ποτέ –σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου για πέμπτη χρονιά.

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More