English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Scary Greeks support: Νικολας Μεταξας - παρουσιαση "Square One" @ Σταυρος του Νοτου [4 Ιαν. 2012]

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
Παρουσίαση δίσκου “SQUARE ONE”
Τετάρτη 4/1
Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου


“SQUARE ONΕ είναι ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του Νικόλα Μεταξά που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011, στις ΗΠΑ, κάτω από την ανεξάρτητη εταιρεία Face Off Records. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10 τραγούδια σε ποπ-ροκ ύφος, με υπέροχους στίχους που αγγίζουν τα όνειρα και τις προσδοκίες κάθε νέου της δύσκολης σημερινής εποχής, ερμηνευμένα, εκπληκτικά, από τον Νικόλα που υπογράφει την μουσική και τους στίχους. Στους συντελεστές του άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται ο Jeff Juliano ( νικητής του Grammy Award για την ηχοληψία του John Mayer, Lifehouse, Dave Matthews Band, Jason Mraz) και ο Brad Blackwood (mastering engineer για τους Maroon 5, Christina Aguilera).
Ο Νικόλας Μεταξάς, έγινε ευρύτερα γνωστός στο Ελληνικό κοινό μέσα από το X-Factor 1 εντυπωσιάζοντας τα εκατομμύρια των τηλεθεατών με τις φωνητικές του ικανότητες. Εκπροσώπησε επίσης την Κύπρο ως συνθέτης στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2009, με το τραγούδι Firefly το οποίο έφτασε στην κορυφή πολλών Ευρωπαϊκών iTunes charts. Τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλα με τις σπουδές του στο Berklee School of Music στην Βοστώνη ακολουθεί επαγγελματική καριέρα στις ΗΠΑ.

Ο Νικόλας μετά από μια σειρά επιτυχημένων Live εμφανίσεων του νέου του άλμπουμ SQUARE ONΕ” σε αξιόλογους μουσικούς χώρους σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής, θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 4 Ιανουαρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Θα παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, παλαιότερες επιτυχίες του και συνεργασίες του με καταξιωμένους μουσικοσυνθέτες όπως ο Κώστας Κακογιάννης, Στέλιος Πισής και άλλοι και με τη φιλική συμμετοχή των Κώστα Κακογιάννη και Χριστίνας Μεταξά.

“Ο Νικόλας Μεταξάς είναι ένας τραγουδοποιός με απίστευτη ενέργεια, τρομερή σκηνική παρουσία και τραγούδια που μας αγγίζουν. Είναι ένας ανεξάρτητος καλλιτέχνης που έχει απήχηση σε όλα τα γούστα”
New York Planet Blog 15-2-2011

Είσοδος: 12€ με ποτό
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More