English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Scary Greeks support: Μαρια Θεοδοτου @ Σταυρος του Νοτου, Plus [9 Νοε.]

ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΟΤΟΥ
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου
Στο Σταυρό του Νότου PLUS

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Η Μαρία Θεοδότου, που ξεχώρισε μέσα από το Greek Idol ΙΙ, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε.
Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια, με σεβασμό προς το καλό ελληνικό τραγούδι, μας συστήνεται επί της ουσίας για πρώτη φορά και ερμηνεύει τραγούδια που αγγίζουν ψυχές, στο Σταυρό του Νότου Plus, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Η παρουσία που μαγεύει με τις φωνητικές της ικανότητες, ετοίμασε μια μουσική παράσταση με επίκεντρο τα έντεχνα ακούσματα αλλά και ένα μοναδικό πάντρεμα με ποπ και ροκ μουσικές από το ελληνικό και ξένο τραγούδι. Μια εκλεκτή βραδιά, παρέα με φίλους, για ένα μαγευτικό ταξίδι στο χώρο του πενταγράμμου.

Στη συντροφιά της οι Satisfy που ήδη κάνουν τα πρώτα βήματα τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία και θα παρουσιάσουν δείγμα από τη δουλειά τους, αλλά και για πρώτη φορά ένα καινούριο τραγούδι σε συνεργασία με τη Μαρία.
Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Αλέξη Χαντζιάν (Τραγούδι), Περικλή Τζίτζιφα (Κιθάρες), Γιώργο Τσοκάνη (Πλήκτρα), Άκη Καββαδία (Μπάσο) και τον Βασίλη Φατούρο (Ντραμς).

Το πρώτο τους single «Κοίταξε με στα μάτια» αποδεικνύει περίτρανα ότι ήρθαν για να μείνουν.
Την παρέα συμπληρώνει η Χρυσώ Σταματοπούλου, όπου μας συστήθηκε το 2001 μέσα από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Σαν άνεμος» και είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια για τις ξεχωριστές και δυναμικές ερμηνείες της σε ροκ κυρίως κομμάτια. Η Χρυσώ θα παρουσιάσει και ένα δείγμα από την δεύτερη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Χιόνι και φωτιά».

Ώρα προσέλευσης: 22.00
Σταυρός του Νότου Plus - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More