English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Slipknot: Ειδική έκδοση του Iowa για τη 10η επέτειό του! (2 CD + 1 DVD)

Πάνε δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου επίσημου album των εννέα μασκοφόρων από το Des Moines της Iowa. Οι Slipknot, θέλοντας να τιμήσουν, αλλά και να κριτικάρουν την πατρίδα τους, επέλεξαν, τότε, να δώσουν το όνομα της πολιτείας τους στο δίσκο.

Αν και ο ήχος ήταν πολύ διαφορετικός από το ομώνυμο album τους, το Iowa δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κερδίσει τις καρδιές των φίλων του συγκροτήματος. Προσέφερε μια σειρά από πολύ δυνατά κομμάτια, μερικά εκ των οποίων έκαναν την εμφάνισή τους και σε άλλα mediums, όπως το My Plague, το οποίο ακούσαμε στη μορφή "New abuse mix" στην πρώτη ταινία Resident Evil και το I am hated που και ακούσαμε αλλά και είδαμε το ίδιο το συγκρότημα να ερμηνεύει στην ταινία Rollerball.

Δέκα χρόνια μετά, η ειδική έκδοση του album έρχεται με ολοκαίνουριο artwork, καθώς και μια πληθώρα φωτογραφιών του Clown, M. Shawn Crahan και θα περιέχει δύο CD και ένα DVD. Το πρώτο, φυσικά, θα είναι το πλήρες album Iowa, με τη μοναδική προσθήκη της προαναφερθείσας έκδοσης "New abuse mix" του My Plague.

Το Iowa όμως ήταν το album που έστρωσε το δρόμο για ένα από τα καλύτερα live DVDs όλων των εποχών, το "Disasterpieces". Γι'αυτό και ο δεύτερος δίσκος θα περιέχει το πλήρες audio του DVD. Πολλοί θα έλεγαν ότι το συγκεκριμένο audio είναι καλύτερο κι από το επίσημο live album του συγκροτήματος, "9.0 Live"...

Το τρίτο δισκάκι περιέχει την ταινία "Goat". Σκηνοθετημένη από τον Clown, η ταινία παρουσιάζει σε μια ώρα την περίοδο της δημιουργίας του album, μέσα από συνεντεύξεις και οπτικό υλικό που δημοσιεύεται έτσι για πρώτη φορά. Μαζί με το Goat έρχονται και τέσσερα βίντεο-κλιπ: My Plague, Left Behind, The Heretic Anthem (live) και People=Shit (live).

Η ειδική αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.
Maggots, ετοιμαστείτε...

---

Πλήρες tracklist από το επίσημο site των Slipknot:

Disc 1: Iowa
(515)
People = Shit
Disasterpiece
My Plague
Everything Ends
The Heretic Anthem
Gently
Left Behind
The Shape
I Am Hated
Skin Ticket
New Abortion
Metabolic
Iowa
My Plague (New Abuse Mix)

Disc 2: Disasterpieces - Live In London 2002
(515)
People = Shit
Liberate
Left Behind
Eeyore
Disasterpiece
Purity
Gently
Eyeless
Drum Solo
My Plague
New Abortion
The Heretic Anthem
Spit It Out
Wait And Bleed
742617000027
(sic)
Surfacing

Disc 3: Gοat
Hour long film capturing the insanity of Iowa – directed by M. Shawn Crahan.
Music Videos:
My Plague
Left Behind
The Heretic Anthem (Live)
People = Shit (Live)

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More