English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Gorillaz - The Single Collection 2001-2011 (κυκλοφορία 28 Νοε.]

Μια νέα συλλογή αποτελούμενη από 15 κομμάτια, πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Gorillaz.

Αυτή θα έχει τον τίτλο 'The Singles Collection: 2001-2011' και αυτή θα κυκλοφορήσει ως CD, CD και DVD, βινύλιο και σε special 7-ιντσο box-set στις 28 Νοεμβρίου.

To tracklist του "The Singles Collection: 2001-2011" θα είναι:
'Tomorrow Comes Today'
'Clint Eastwood'
'Rock The House'
'Feel Good Inc'
'Dirty Harry'
'Kids With Guns'
'El Manana'
'Superfast Jellyfish'
'On Melancholy Hill'
'Clint Eastwood' (Ed Case & Sweetie Irie Refix)
'19-2000' (Soulchild Remix)

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More