English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

The Playboy Club (NBC TV Series 2011) [Full Trailer & Sneak Peek]


Premiere:
Monday Sept 19 - On NBC
Director: Alan Taylor
Writer & Creator: Chad Hodge
Genre: Drama, Crime Drama, Historical Fiction
Starring: Eddie Cibrian, Amber Heard, Cassidy Freeman, Laura Benanti, Jenna Dewan-Tatum, Naturi Naughton, Leah Renee Cudmore, Wes Ramsey, Jenifer Lewis, David Krumholtz, Sean Maher
Country: USA
Language: English
Filming Locations: Chicago, Illinois, USA
Production Companies: Alta Loma Entertainment, Imagine Television, Storyland, 20th Century Fox Television
Distributors: National Broadcasting Company (NBC) (2011) (USA) (TV)

Αυτή η προκλητική νέα σειρά αποθανατίζει ένα χρόνο και τόπο, που αμφισβήτησε τα κοινωνικά ήθη, όπου ένας οραματιστής δημιούργησε μια αυτοκρατορία, κι ένα σύμβολο άλλαξε την αμερικανική κουλτούρα. Μια μαγική εποχή, όπως λέει ο Hugh Ηefner στο Sneak Peek video, την εποχή του retro chic και του Rat Pack (Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford, Joey Bishop), κι απ' όπου χρονικά τόσα και τόσα ξεπήδησαν.

Το The Playboy Club μιλά για έναν καιρό, όπου όλα γυρνούσαν γύρω από τα κοινωνικά ήθη, κι όταν ένας επιχειρηματίας είδε τις προοπτικές ενός εγχειρήματος και δημιούργησε μια αυτοκρατορία που διένυσε το χρόνο και τον κόσμο, και συνεχίζει να μεγαλώνει. Η σειρά εστιάζει στη δεκαετία του 1960 στο πρώτο θρυλικό Playboy Club στο Σικάγο. Το κλαμπ ήταν το πιο περιζήτητο status symbol στο οποίο θα μπορούσε κάποιος να μετέχει κι αποτελούσε την επιτομή της ομορφιάς και της εξυπηρέτησης.

Ο Nick Dalton (Eddie Cibrian), είναι ένας κορυφαίος δικηγόρος που κυνηγά την τύχη του στο Playboy Club κι έχει μυστηριώδεις δεσμούς με τη μαφία. Ο Nick όμως βάζει τον εαυτό του σε περιπέτειες όταν βοηθά τη Maureen (Amber Heard), ένα νέο λαγουδάκι (Playboy bunny) στο κλαμπ, που σκοτώνει κατά λάθος τον αρχηγό της φαμίλιας Bianchi της μαφίας.






με υλικό από: IMDb & youtube

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More