English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Hideo Kojima - "Θέλω ακόμα να πραγματοποιήσω ένα sequel του Zone of the Enders"

Τόκυο - Τον Οκτώβρη του 2009, ο δημιουργός της σειράς Metal Gear, Hideo Kojima, ανακοίνωσε τις προθέσεις του να ξεκινήσει τη δουλειά πάνω σε ένα νέο κεφάλαιο του Zone of the Enders, της σειράς μάχης μεταξύ mech που είναι σε λήθαργο εδώ και καιρό. Ο ενθουσιασμός του για το νέο αυτό project τον έκανε να μιλήσει για sequel, χωρίς να ξεκαθαρίσει το πότε.

Δύο χρόνια μετ,α φαίνεται πως ο Kojima δεν ξέχασε την υπόσχεσή του. Μιλώντας στο φετινό Tokyo Game Show, ο Kojima επανέλαβε την πρόθεσή του να κάνει ένα sequel για το ZOE, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παρουσίασης του remake του Zone of the Enders σε High Definition. Ο Kojima ανακοίνωσε ότι το sequel ήταν ήδη στα σκαριά σε κάποιο επίπεδο και δήλωσε έκπληκτος για το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος για το HD remake του Zone of the Enders. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως επιστρέφοντας στο γραφείο, θα συζητούσε άμεσα με την ομάδα του την επανέναρξη δουλειάς πάνω στο sequel.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Kojima ανακοίνωσε ότι τα HD remakes των παιχνιδιών που αρχικά κυκλοφόρησαν στο Playstation 2, θα περίεχουν ακόμα μέχρι και τέσσερα λεπτά ολοκαίνουριων σκηνών animation.

Ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς ήταν το Zone of the Enders: the 2nd Runner, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 για το Playstation 2 και έλαβε θετικότατες κριτικές. ο Kojima έχει δηλώσει απογοητευμένος για τις χαμηλές πωλήσεις εκείνων των προηγούμενων παιχνιδιών, αποδίδοντας την ευθύνη στις καθυστερήσεις στη δημιουργία και την κυκλοφορία του παιχνιδιού, που απέτρεψε την Konami να "χτυπήσει" τα χρονικά παράθυρα αγορών που επιθυμούσε.

Μετάφραση από: Gamespot - 'I still want to make ZOE sequel' - Kojima

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More