English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

EA Sports NHL '12: Ρεκόρ πωλήσεων

Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς ice hockey της EA Sports. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το παιχνίδι σημείωσε πάνω από 450.000 πωλήσεις, για το συνολικό ποσό των 27 εκατομμυρίων δολαρίων περίπου.

Το παιχνίδι κατάφερε για άλλη μια χρονιά να πείσει τους φανατικούς του είδους και οι λόγοι μετά από λίγες ώρες δοκιμής του είναι προφανείς. Λεπτές αλλαγές προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ρευστότητα και ρεαλισμό σε ένα franchise το οποίο ήδη αποτελούσε αιχμή του δόρατος για την EA Sports. Για πρώτη φορά, επίσης, η εταιρεία επένδυσε στο να φέρει μεγάλα ονόματα από το παρελθόν στο παιχνίδι της, δημιουργώντας μια παραλλαγή του αγαπητού, πλέον, "Be a Pro mode", ονoμαζόμενο "Be a Legend". Σε αυτή τη λειτουργία του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν από πρώτο χέρι την καριέρα θρύλων του αθλήματος: Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Gordie Howe, Chris Chelios, Ray Bourque, Jeremy Roenick, Borje Salming, Patrick Roy and Steve Yzerman.



Παρόλα αυτά οι πιο σκληροπυρηνικοί δηλώνουν απογοητευμένοι από την επιλογή μερικών από αυτά τα ονόματα, μιας και πρόκειται για παίκτες που διεξήγαγαν την καριέρα τους τα τελευταία τριάντα χρόνια, παραλείποντας μεγάλα ονόματα παλαιότερων εποχών όπως ο Bobby Orr.

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More