English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Κονσόλα, χειριστήριο και bluetooth Xbox 360

Ο πυρετός του Call of Duty: Modern Warfare 3 κορυφώνεται με την εμφάνιση προσωποποιημένων προϊόντων Xbox 360, διακοσμημένων με τα χρώματα και τα λογότυπα του πολυαναμενόμενου first person shooter.

Η αρχή έγινε με την παρουσίαση της κονσόλας. Πρόκειται για μια slim έκδοση του Xbox 360, χρώματος γκρι, διακοσμημένη με εφέ που δίνουν την εντύπωση πως η κονσόλα έχει επιβιώσει από πολλές μάχες. Στο πλάι και στο μπροστινό της μέρος φιγουράρει η επιγραφή "MW3" καθώς και ένα από τα λογότυπα του παιχνιδιού. Η κονσόλα έρχεται με έναν σκληρό δίσκο 320GB καθώς και δύο ασύρματα χειριστήρια, επίσης διακοσμημένα στο ίδιο στυλ με την κονσόλα. Μάλιστα τα χειριστήρια αυτά είναι νέας γενιάς, καθώς ενσωματώνουν το "transforming d-pad", το οποίο με μια απλή περιστροφική κίνηση μετατρέπεται από σταυρό σε δίσκο. Το πακέτο ολοκληρώνουν ένα μαύρο ενσύρματο headset για συνομιλίες εν ώρα παιχνιδιού και φυσικά ένα αντίτυπο του ίδιου του Modern Warfare 3 standard edition. Κερασάκι στην τούρτα ένας μήνας δωρεάν gold membership στο δίκτυο Xbox Live καθώς και κωδικοί για download αποκλειστικών accessories Modern Warfare 3 για τον avatar του Xbox Live.

Το προσωποποιημένο χειριστήριο νέας γενιάς κυκλοφορεί και ανεξάρτητα, για τους φανατικούς της σειράς που έχουν ήδη ένα Xbox 360. Τα χειριστήρια περιέχουν επίσης τους κωδικούς για download αποκλειστικών avatar accessories από το Xbox Live.

Είτε κάποιος πάρει την κονσόλα είτε προτιμήσει απλά το χειριστήριο, θα μπορέσει να ολοκληρώσει το "look" με την αγορά τους προσωποποιημένου Modern Warfare 3 ασύρματου bluetooth headset. Το headset είναι μικρών διαστάσεων και τοποθετείται κατευθείαν στο αυτί του παίκτη, προσφέροντας μια άνετη και άμεση επικοινωνία με συμπαίκτες και αντιπάλους εν ώρα παιχνιδιού. Με το πάτημα ενός κουμπιού, συνοδευόμενου από τον ήχο που σηματοδοτεί την ενεργοποίηση της υπέρυθρης όρασης στο παιχνίδι, το headset ανάβει, σβήνει ή αλλάζει τρόπο λειτουργίας, από Xbox 360 headset σε καθαρό bluetooth headset, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα με υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα ή και άλλες συσκευές. Κάθε φόρτιση μέσω τοποθέτησης του headset στη βάση που έρχεται με το πακέτο, προσφέρει μέχρι και οκτώ ώρες ασύρματης επικοινωνίας.

Έτοιμοι για Modern Warfare 3 λοιπόν?

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More