English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Mogwai @ Fuzz Club (21 Οκτ.) & Block 33 (22 Οκτ.)

ΜOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – FUZZ CLUB, ΑΘΗΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Mogwai είναι …ένας μαγικός, δυνατός ήχος εκεί που μόλις ακούγεται μία λέξη… είναι η αντίθεση της μουσικής που βρίσκεται στο background.

Οι Mogwai, το Σκωτσέζικο συγκρότημα που είναι συνυφασμένο με το αυθεντικό post rock ήχο και έχει δημιουργήσει τη δική του μουσική σχολή, έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Fuzz Club και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη και μαζί για δύο φθινοπωρινά βράδια, θα μας παρασύρουν με το λυρισμό τους σε μελαγχολικά και μοναδικά μουσικά ηχοτόπια.
Οι Mogwai είναι μία ιδιαίτερη μουσική κολεκτίβα και είναι το πιο cult μουσικό project που έχει βγάλει η Σκωτσέζικη σχολή, την τελευταία εικοσαετία. Πολύ τους θεωρούν σαν ένα «intellectual» μουσικό μείγμα, μία συνάντηση post, art rock και κιθαρίστικου instrumental, με τραγούδια και μελωδίες που ξυπνούν συναισθήματα και αιθέριες εικόνες.
Εκεί που οι Sonic Youth, οι My Bloody Valentine και οι The Cure σταματούν έρχονται οι Mogwai, προσθέτοντας μουσικές πινελιές ακόμα και από το instrumental metal. Πρωτοπόροι μίας σκηνής που μετρά ονόματα όπως οι Sigur Ross, Godspeed You! Black Emperor.
Από το πρώτο τους άλμπουμ Mogwai Young Team, απέδειξαν τις μοναδικές ικανότητες τους και τη δυναμική που έχουν να επεκτείνουν τα όρια του post rock. Με τα επόμενα άλμπουμ τους Come on Die Young, Rock Action και Happy Songs for Happy People – που γνώρισαν καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία – κατάφεραν να αποστασιοποιηθούν από τη μανιέρα του retro rock, που ακολούθησαν πολλά άλλα συγκροτήματα, από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και μετά και να αποδώσουν μια δική τους, πότε ψυχεδελική, πότε πιο art μουσική αισθητική, χωρίς να φοβούνται να «στραπατσάρουν» μία μουσική μελωδία με ισχυρές ηλεκτρικές κιθάρες. Στα βίντεο και στα live τους, δίνουν μία ιδιαίτερη σημασία, που δεν μπορείς παρά να αφεθείς.
Η καλλιτεχνική τους αξία σε τραγούδια όπως τα Friend of the night, Christmas steps, Take me somewhere nice είναι ιδιαίτερη, αφού κάθε φορά που τα ακούς, τα ξανακαλύπτεις, ενώ έχουν συνθέσει και τη μουσική της ταινίας The Fountain του Darren Aronofsky, για την οποία τους απένειμαν πολλά βραβεία.
Το Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησαν το Hardcore Will never die, but you will και ενθουσίασαν ακόμα μία φορά. Το περιοδικό Rolling Stones έγραψε: «Κάθε συγκρότημα πρέπει να ωριμάζει όπως τα παλικάρια των Mogwai: ακόμα ευρηματικοί, ακόμα προκαλούν τους εαυτούς τους και ακόμα ηχούν παράφρονα δυνατά». Στο Hardcore Will never die, but you will συμμετείχαν παλιοί φίλοι-συνεργάτες όπως ο Paul Savage, παραγωγός του ιστορικού πλέον Mogwai Young Team και ο Luke Sutherland (Happy Songs for Happy People). Τα You’re Lionel Richie και How to be a Werewolf έχουν ήδη γίνει μεγάλα cult hits.

Οι Mogwai στα πλαίσια της φετινής τους παγκόσμιας περιοδείας, θα κάνουν και δύο στάσεις στην Ελλάδα, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Fuzz Club και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Block 33, στη Θεσσαλονίκη και θα μας παραδώσουν μοναδικά μαθήματα post rock, σε δύο μοναδικές συναυλιακές εμπειρίες.

Πληροφορίες για την έναρξη της προπώλησης και τις τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

3 scary σχόλια:

MOGWAI LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 28 ΕΥΡΩ!

Επιστροφή της διαφοράς για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο τους.
Αυτό κι αν είναι νέο!
Το εισιτήριο των Mogwai σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατεβαίνει στα 28 ευρώ.
Οι Mogwai δικαιώνουν τη φήμη τους με πράξεις και όχι απλά με λόγια συμπαράστασης !

Οι Mogwai, το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, που αναμένεται να συναρπάσει με τις δύο του εμφανίσεις σε Αθήνα (Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, Fuzz Club με τους KWOON) και σε Θεσσαλονίκη (Σάββατο 22 Οκτωβρίου, Block 33, Θεσσαλονίκη με τους ACCRA MINOA), αντιλαμβανόμενο την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποφάσισε να παραιτηθεί από μέρος της αμοιβής του ώστε από κοινού με την εταιρεία παραγωγής Spicy Entertainment, να μειώσει την τιμή του εισιτηρίου στα 28 ευρώ.

Όσοι ήδη έχουν αγοράσει εισιτήρια των 30, 33 και 35 ευρώ, θα μπορούν από το ταμείο των χώρων την ημέρα της συναυλίας, να ανταλλάσσουν το εισιτήριο τους με το νέο μειωμένο και να τους καταβάλλεται η διαφορά.

Mogwai live στην Ελλάδα μόνο με 28 ευρώ την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στο Fuzz Club στην Αθήνα και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Block 33, στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – FUZZ CLUB, ΑΘΗΝΑ
(Special act: KWOON)
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(Opening act: Accra Minoa)

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Για τη συναυλία της Αθήνας
ΝΕΑ Τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 28 ευρώ
ΝΕΑ Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 35 ευρώ

Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκη
ΝΕΑ Τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 28 ευρώ
ΝΕΑ Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 33 ευρώ

Σημεία προπώλησης
TICKET HOUSE | PUBLIC | METROPOLIS | MUSICLAND | HARD ROCK CAFÉ | www.123merch.gr | www.ticketarena.gr

H Spicy Entertainment και οι Mogwai βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες του συγκροτήματος την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στο Fuzz Club στην Αθήνα και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη μετατίθενται σε νέα ημερομηνία, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, που καθιστούν αδύνατη τη μετάβαση των μελών του συγκροτήματος και του μουσικού εξοπλισμού τους στην Ελλάδα, έγκαιρα ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες.

Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν άμεσα.

Συνιστούμε στους κατόχους εισιτηρίων να τα διατηρήσουν, μιας και θα ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και υποστήριξη σας.

Οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών των Mogwai!


H Spicy Entertainment και οι Mogwai βρίσκονται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τις νέες ημερομηνίες, για τις δύο συναυλίες του συγκροτήματος στην Ελλάδα, οι οποίες δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο (όπως είχε αρχικά προγραμματισθεί), λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.


Οι ημερομηνίες αυτές είναι:
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 - Block 33, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 - Fuzz Club, Αθήνα

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί, ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 - Block 33, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 - Fuzz Club, Αθήνα

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

Για τη συναυλία της Αθήνας
Τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 28 ευρώ
Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 35 ευρώ

Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκη
Τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 28 ευρώ
Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 33 ευρώ

Σημεία προπώλησης
TICKET HOUSE | PUBLIC | METROPOLIS | MUSICLAND |
HARD ROCK CAFÉ | www.123merch.gr | www.ticketarena.gr

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More