English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Counter-Strike: Global Offensive [info, HD trailer, poster]

Η Valve δείχνει τα «δόντια» της αφού μετά το πετυχημένο Portal 2, έρχεται να προσθέσει στις κυκλοφορίες το Counter-Strike: Global Offensive. Το πιο δημοφιλές ομαδικό action multiplayer πρόκειται να επιστρέψει ανανεωμένο έτσι όπως φαίνεται από τις επιδείξεις της εταιρείας στην έκθεση PAX Prime 2011.

Χρησιμοποιώντας καλά τα στοιχεία της ήδη πετυχημένης συνταγής, η εταιρεία κράτησε τον κορμό και τη ροή του παιχνιδιού σχεδόν απαράλλακτα. Έτσι, οι παίκτες θα νιώσουν σχεδόν σαν να μην έφυγαν ποτέ.
Οι πίστες του παιχνιδιού που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής είναι λίγο πολύ γνώριμες σε όλους: Dust, Dust 2, Aztec, Office, Nuke, Italy και Inferno.
Οι αλλαγές έχουν να κάνουν πιο πολύ με πρακτικές λεπτομέρειες, παρά με την όψη και το κόνσεπτ του παιχνιδιού. Το σύστημα αγοράς όπλων έχει γίνει πιο «αυστηρό» και θα χρειάζονται αρκετοί γύροι για να αποκτήσει κάποιος «βαρύτερο» οπλοστάσιο.
Ενδιαφέρον προκαλεί επίσης η αλλαγή που έχει να κάνει με τα difusal kits τα οποία πλέον δεν αγοράζονται αλλά διατίθενται σε δύο τυχαίους παίκτες των Counter-Terrorists μόλις ξεκινήσει ο γύρος.

To Counter-Strike: Global Offensive αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Εκτός από PC θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο και στα Xbox 360 και PS3.

πηγή κειμένου: Newsbeast.gr

Ας δούμε και ένα video preview του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού:

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More