English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Chris Isaak - Beyond The Sun [νέος δίσκος @ 18 Οκτ.]

O Chris Isaak επιστρεφει στη δισκογραφια με ενα δισκο φορο τιμης στις ριζες του Rock n' Roll με τιτλο Beyond The Sun ο οποιος κυκλοφορει στις 18 Οκτωβριου.
Η παραγωγη εγινε απο τον ιδιο τον Isaak και η ηχογραφηση πραγματοποιηθηκε στα ιστορικα Sun Studios στο Memphis των ΗΠΑ με τη συμμετοχη του συγκροτηματος του καλλιτεχνη.
Συμμετεχει στο Beyond The Sun ο Jack "Cowboy" Clement.
Κυκλοφορει σε 2 εκδοσεις οι οποιες ακολουθουν αναλυτικα,

Η απλη εκδοση περιλαμβανει:
1. Ring of Fire
2. Trying To Get To You
3. I Forgot To Remember To Forget
4. Great Balls of Fire
5. Can’t Help Falling In Love
6. Dixie Fried
7. How’s The World Treating You
8. It’s Now or Never
9. Miss Pearl
10. Live It Up
11. I Walk The Line
12. So Long I’m Gone
13. She’s Not You
14. My Happiness

ενω η Deluxe εκδοση περιλαμβανει τα 14 παραπανω τραγουδια συν τα 11 ακολουθα bonus:
1. My Baby Left Me
2. Oh, Pretty Woman
3. Doin' The Best I Can
4. Your True Love
5. Crazy Arms
6. Lovely Loretta
7. Everybody's In The Mood
8. I'm Gonna Sit Right Down and Cry
9. Love Me
10. Doncha' Think It's Time
11. That Lucky Old Sun

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More