English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Judas Priest: Ο Επιταφιος ενος τεραστιου συγκροτηματος

Αφου μας τρανταξαν για σχεδον 40 χρονια μεταφεροντας το λογο του heavy metal στις 4 γωνιες του πλανητη, οι Judas Priest ανακοινωσαν τα σχεδια τους για μια επερχομενη τελευταια παγκοσμια περιοδεια. Η περιφημη "Epitaph" περιοδεια θα χτυπησει ολες τις μεγαλες πολεις του κοσμου το 2011.


Ας δουμε ποιες εχουν επιβεβαιωθει μεχρι στιγμης:

Jun. 09 - Sweden Rock Festival, Sölvesborg, Sweden
Jun. 11 - Sauna Open Air, Tampere, Finland
Jun. 17 - Copenhell, Copenhagen, Denmark
Jun. 19 - Hellfest, Clisson, France
Jun. 22 - Gods of Metal, Milan, Italy
Jun. 25 - Graspop Metal Meeting, Dessel, Belgium
Jun. 28 - O2 Arena, Prague, Czech Republic
Jun. 29 - Stadthalle, Vienna, Austria
Jul. 23 - High Voltage, London, UK
Aug. 05 - Wacken Open Air, Wacken, Germany

Ο τραγουδιστης Rob Halford τονισε στο The Pulse of Radio λιγο καιρο πριν πως οι Priest δε θα ειχαν τοσο μεγαλης διαρκειας καριερα εαν δεν ειχαν την υποστηριξη των fans των. "Ειναι μια συνεχη metal ερωτικη στερεη σχεση οι οποια μας σπρωχνει προς τα μπρος και μας δινει κινητρο, για να ειμαι ειλικρινης", ειπε. "Τα συγκροτηματα δεν υπαρχουν χωρις ανθρωπους να τα υποστηριζουν, κι αυτο συμβαινει με τους Priest, καταλαβαινεις? Χωρις τους οπαδους μας θα ημασταν τιποτα απολυτως, οποτε τους αγαπαμε παρα πολυ και κανουμε ο,τι μπορουμε να παραμεινουμε δυνατοι κι ακεραιοι".

Οι Judas Priest εχουν πουλησει περισσοτερο απο 40 εκ. αλμπουμς σε ολο τον κοσμο (!) και θεωρουνται ως το δευτερο μεγαλυτερο συγκροτημα επιρροης για τα υπολοιπα, μετα τους Black Sabbath.
Ο Halford επεβαλε τη μοδα του "leather and studs" το οποιο εγινε συνωνυμο της metal σκηνης για πολλα χρονια ενω οι Tipton και Downing καθιερωσαν τις διδυμες lead κιθαρες των οποιων ο ηχος υιοθετηθηκε απο αμετρητα heavy rock συγκροτηματα στη συνεχεια..

edit: Ηταν τεραστια τιμη να συνεργαστω με τους Priest και τους ευχαριστω θερμα για τη φιλια και τον επαγγελματισμο τους, -YpNoS

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More