English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Imam Baildi @ Mind Radio & Προσκλήσεις και Events!

MindRadio

Imam Baildi @ Mind Radio & 

Προσκλήσεις και Events!

Celebrity Zone season 2
  • Οι Imam Baildi με το νέο δίσκο "τσελεμεντέ" τους "Τhe Imam Baildi Cookbook" επιστρέφουν στο Mind Radio! Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στις 22.00 μιλήστε μαζί τους ζωντανά και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν προσκλήσεις για τις ζωντανές τους εμφανίσεις την Κυριακή στο Κ44!
  • Την κάβα του Celebrity Zone προσφέρει...
    ...το Grant’s το whisky που μας προσκαλεί και μας προκαλεί να ανακαλύψουμε νέες οπτικές μέσα στη ζωή μας.
Events
  • Η 21η Δεκεμβρίου φέτος θα είναι σίγουρα η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, καθώς η τρίτη Νύχτα της Μουσικής θα τη σηματοδοτήσει με το εξαιρετικά ενδιαφέρον και ποικίλο πρόγραμμά της σε έξι διαφορετικές πόλεις. Αυτή τη χρονιά, εκτός από τις συνεργασίες με τους χώρους διασκέδασης υπάρχει και η συνδρομή φορέων που συμβάλλουν στην πολιτιστική ζωή της χώρας.
  • H Αυλαία ανοίγει και υποδέχεται στις 24 Δεκεμβρίου τους GAD, στην τελευταία τους εμφάνιση για την φετινή χρονιά. Μετά την μεγάλη επιτυχία του “Waves” και του δεύτερου δίσκου τους “The Perfect Crime” , ένα από τα πιο πολυσυζητημένα συγκροτήματα για μία και μόνο βραδιά αφιερωμένη σε μουσικές για το μυαλό.
  • Τα Υπόγεια Ρεύματα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου για μία μόνο βραδιά στον Σταυρό του Νότου Club παρουσιάζουν ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ με τραγούδια από την δισκογραφία τους και από διασκευές.. ένα live που θα μείνει αξέχαστο τόσο στο κοινό όσο και στους ίδιους τους συντελεστές.
  • Αν είστε φάντασμα, λυκάνθρωπος, βαμπίρ που σιχαίνεται το «Twilight», απειθάρχητο ξωτικό, άνεργος σούπερ-ήρωας και κάθε άλλου είδους ανήσυχο εκτόπλασμα, είστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτι του «Αόρατου Ανθρώπου» Φοίβου Δεληβοριά στο Fuzz live music Club, εξ αφορμής της κυκλοφορίας του καινούργιου του δίσκου από την Inner Ear.
  • Οι Trendy Hooliguns μαζί με τους FlyByWire στις 26 Δεκεμβρίου τα φέρνουν στο Bat City σε ένα χώρο ανανεωμένο και διεγερτικό με άκρως Χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Κερδίστε Προσκλήσεις!!
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις 22/12 στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο \'ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ\' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email στις 21/12....Η ιστορία μιας μέρας φτιαγμένη με γνωστά και καινούργια τραγούδια. Μια κορνίζα με μια νέα γυναίκα, τη μορφή της, ότι νιώθει και ότι της συμβαίνει. Τραγουδάει αστικά τραγούδια και ονειρεύεται την εξοχή. Μας κοιτά από την κορνίζα-παράθυρο και μας μιλά, βγαίνει και έρχεται προς εμάς. Απλώνει τα ρούχα της, χορεύει και θυμώνει. Μια συνειδητή προσωπογραφία, ενός ανθρώπου τωρινού, που ζει. Η εικόνα του πίνακα θα μεγαλώσει και θα γεράσει μαζί της.
  • Στείλε email στο press@mindradio.gr με τίλο 'Μπάμπαλη' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για το live!!.......Τα περάσαμε, τα περάσατε, τα πέρασαν όλοι όμορφα και λέμε να ξαναβρεθούμε. Στην καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Αθήνας και της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Στάμος Σέμσης καλούν τους φίλους τους για να έρθουν και να πουν κι ένα τραγούδι!
  • Στείλε email στο press@mindradio.gr με τίλο 'Santa' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για το πάρτυ!!...Το πιο fun εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο party της πόλης έρχεται στο BAROUGE!! Ο πιο cool… Santa θα είναι εκεί για να μας υποδεχτεί με το μεγαλύτερο δώρο της χρονιάς: τους πιο δημοφιλείς djs της Αθήνας.
  • Στείλε email στο press@mindradio.gr με τίλο 'Μελίνα Κανά' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και την ημερομηνία της παράστασης (23/12 ή 29/12) και κέρδισε από μια διπλή πρόσκληση!!.....Η Μελίνα Κανά δημιουργεί την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα και μουσική παρέα και μας υποδέχεται στο Almaz για να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της πολύχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι.
  • Στείλτε email στο press@mindradio.gr με τίτλο "Κρυφά Απογεύματα" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και την ημερομηνία της παράστασης που θέλεις να παρακολουθήσεις (25/12, 26/12, 27/12) και κέρδισε διπλές προσκλήσεις!........Η συγκλονιστική ιστορία των δύο ιρανών, που έκανε το γύρο του κόσμου και κινητοποίησε ανθρωπιστικές οργανώσεις από κάθε σημείο του πλανήτη, στάθηκε αφορμή για το νέο θεατρικό έργο του Δημήτρη Μωραΐτη.
  • Στείλε email στο press@mindradio.gr με τίτλο \"Γαμήλια Ψευδαίσθηση\" και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 22/12...Η Ζαν (Αιμιλία Υψηλάντη) και ο Μαξίμ (Αντώνης Θεοδωρακόπουλος) έπειτα από πολλά χρόνια γάμου αποφασίζουν να εξομολογηθούν τις απιστίες τους. Εκείνος αποκαλύπτει δώδεκα σύντομες περιπέτειες, εκείνη μια σχέση που διήρκησε εννέα μήνες. Οι υποψίες του Μαξίμ, στρέφονται σταδιακά στο πρόσωπο του καλύτερού τους φÎ �λου, Κλωντ (Γιάννης Ζαβραδινός), ο οποίος καλείται με τη σειρά του να συμμετάσχει, σ' ένα παιχνίδι γάτας - ποντικού γεμάτο μυστικά, αμφισβητήσεις και κατηγορίες
  • Στείλε email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και την ημερομηνία της παράστασης που θέλεις να δεις (25/12 ή 26/12) και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση. H ώρα έναρξης της παράστασης είναι στις 18.00...Η εξουσία καλείται να παίξει το ψεύτικο χαρτί της τρομοκρατίας, να μεταδώσει στην πλειονότητα του πληθυσμού την παθητική τρομοκρατία, ώστε να μπορέσει να καλέσ ει σε συσπείρωση την αστική τάξη … και όλα αυτά μέσα από την κωμική ματιά του Ντάριο Φο.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου στέλνοντας email στοpress@mindradio.gr με τίτλο 'Λουντμίλα' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου!.....Το ξημέρωμα της 26ης Απριλίου 1986 , ο πυρηνικός αντιδραστήρας Νο 4, μόλις ολοκληρώθηκε, εξερράγει αλλάζοντας την ιστορία του πλανήτη. Οι επιπτώσεις αυτής της έκρηξης κατά πολύ χειρότερες από τη βόμβα στη Χιροσίμα, κάνουν αισθητή την παρουσία τους ακόμα και σήμερα 24 χρόνια μετά.
  • Το Δεκέμβριο ο Γιώργος Χριστοδούλου συναντά ένα νεοσύστατο σχήμα μουσικών και δυο πολύ καλές γυναικίες φωνές σε μια σειρά από lives που θα μας κρατήσουν για μερικές εμφανίσεις. Το θεατρικό στοιχείο θα είναι η επιπλέον νότα της μουσικής παράστασης που ως βάση έχει την εναλλακτική pop-rock, ελληνική και ξένη, σκηνή. Τη σκηνοθεσία του live υπογράφει ο Νίκος Κατράκης.
  • Οι πρώτοι που θα στείλουν email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Τζουγανάκης' και κείμενο το ονοματεπώνυμό τους θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την συναυλία στις 24/12 στην Θεσσαλονίκη!.....Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων με το Γιώργο Νταλάρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μέσα από μια «μουσική οδύσσεια» ήχων και αρμονιών, ο δυνατός performer Μιχάλης Τζουγανάκης μας προσκαλεί στις 24 Δεκεμβρίου, στην ΑΠΟΘΗΚΗ του Μύλου, να πάμε «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» και να ξεπεράσουμε τα γεωγραφικά μας όρια ακολουθώντας τον στα «Ρεύματα του Κόσμου».
Live Reviews
  • Μετά από την περσινή μεγάλη επιτυχία της sold out συναυλίας των Nouvelle Vague στην Αθήνα, η παριζιάνικη μπάντα που κατέκτησε τον κόσμο με τις μπόσα νόβα διασκευές κλασικών new wave και punk επιτυχιών, επέστρεψε τον Δεκέμβριο στην Αθήνα με σκοπό να πούμε μαζί ένα "au revoir"στο 2010!
  • Αυτή η συναυλιακή ανασκόπηση πήρε αναβολή για αρκετό καιρό σκοπίμως ως ένα βαθμό, καθόσον ήταν έντονη η θέληση μου για αποστασιοποίηση προκειμένου να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός του ενθουσιασμού που ακολούθησε την έξοδο μου από τον ιερό ναο, εεε συναυλιακό χώρο ήθελα να πω, του Gagarin, όπου πριν δύο εβδομάδες λειτούργησε ο σεβάσμιος Ευγένιος, κατά κόσμον David Eugene Edwards μετά των Woven Hand.
Album Release
  • Το πολυαναμενόμενο πρώτο EP της Katrin, σε στίχους και μουσική της ίδιας, βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων από τις 16 Δεκεμβρίου 2010. Περιέχει πέντε κομμάτια με αγγλικό στίχο, που με αμεσότητα μιλούν για τον έρωτα, τις ενοχές, την αγάπη, την απόρριψη, τον φόβο, την ευαισθητοποίηση…Χαοτικές κιθάρες, δυνατά ντραμς και μελωδικά μπάσα πλαισιώνουν τη φωνή η οποία βγάζει δυνατά όλο το συναίσθημα της ερμηνείας.
Καταχωρήστε τις εκδηλώσεις σας!
  • Μπορείτε να διαφημίσετε ΔΩΡΕΑΝ την εκδήλωση σας, (Dj set, συναυλία, παρουσίαση δίσκου) συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στο link και δημιουργώντας αυτόματα ένα διαφημιστικό banner στο site του Mind Radio.


Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More