English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Λαυρεντης Μαχαιριτσας, Γιαννης Ζουγανελης, Σακης Μπουλας, Μπαμπης Στοκας, Αλκιβιαδης Κωνσταντοπουλος @ Ακτη στην οδο Πειραιως : "Διαολου καλτσες"

Σε μια νέα «σκοτεινή εποχή», αυτήν της Αθήνας του 2010, στη μουσική σκηνή «ΑKTH στην Οδό Πειραιώς», μια μαγική ιεροτελεστία/πρόταση προκάλεσε με επιτήδειο τρόπο τη συνάντηση 5 χαρισματικών και ευφυών προσωπικοτήτων.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς, σταθεροί συνεργάτες της «ΑΚΤΗΣ», ξαναβρίσκονται μετά από 3 χρόνια με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και υποδέχονται στην συντροφιά τους τον Μπάμπη Στόκα. Μαζί τους ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Οι «Διαόλου κάλτσες» είναι η φετινή παρέα της «ΑΚΤΗΣ» -μια σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση- που αναμένεται για άλλη μια φορά να πρωταγωνιστήσει στις μουσικές προτάσεις της νυχτερινής Αθήνας, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010. (αντι για 12 Νοεμβριου οπως ειχε ανακοινωθει αρχικα)
Tα καλά τραγούδια είναι ο άξονας της φετινής παράστασης!

Πλην τούτου όμως, οι «Διαόλου Κάλτσες» θα προσφέρουν με τις «ιδιαίτερες ικανότητες» που έχουν, αβίαστο χιούμορ, άφθονη σάτιρα στην πολιτική αλλά και στην καθημερινότητα, stand up και interactive στοιχεία, ανατροπές… «για να γελάσει το χειλάκι μας» ενώ βεβαίως θα συνυπάρχουν αρμονικά με τις αγαπημένες μελωδίες όλων.

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ MΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ / ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ / ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Α κ τ ή στην οδό Πειραιώς, Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, 210-341 8020
Έναρξη από Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More