English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Rous @ Mind Radio & προσκλήσεις για events!

MindRadio

Rous @ Mind Radio & προσκλήσεις για events!

Celebrity Zone season 2
  • O Rous, μια από τις πιο ελπιδοφόρες φωνές της νέας γενιάς εισβάλλει στο στούντιο του Mind Radio την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 22.00 - 00.00! Σας περιμένουμε όλους!...χωρίς 'Εξαιρέσεις'!
Events
  • Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κι ανοίγουν τη φετινή σεζόν στο Σταυρό του Νότου. Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος «στην ίδια πόλη υπό βροχήν», υπό μνημονίου και ακραίας οικονομικής συγκυρίας που ήρθαν να προστεθούν στην ήδη συννεφιασμένη βάρβαρη καθημερινότητα.
  • Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτο album τους και λίγο καιρό μετά την πρώτη – sold out – επανεμφάνισή τους στην Αθήνα, οι Συνθετικοί θα βρεθούν στο Gagarin 205 Live Music Space, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, σε μια βραδιά που θα ανοίξει με την εμφάνιση του The Boy, ενός από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της νέας γενιάς της εγχώριας μουσικής σκηνής.
  • Τρεις άγνωστοι μεταξύ τους, πρόσφατα νεκροί, ο Garcin, η Inez και η Estelle οδηγούνται στην κόλαση από έναν μυστηριώδη υπηρέτη, η οποία κόλαση, όπως απεικονίζεται στο συγκεκριμένο έργο, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σαλόνι με τρεις ίδιους καναπέδες διαφορετικής απόχρωσης. Δεν υπάρχουν καθρέφτες, δεν υπάρχουν παράθυρα, δεν υπάρχουν βιβλία. Δεν υπάρχει ύπνος, ούτε καν δάκρυα.
  • Ο Στάθης Δρογώσης μετά την πρώτη του sold out - συναυλία στο Gagarin τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα και την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Η αγάπη στο τέλος”, στήνει στο Κοο Κοο ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα.
  • Με εκκίνηση τους Αχαρνής του Αριστοφάνη, 5 ηθοποιοί οδηγούν τους θεατές σ’ ένα σατιρικό ολοκαύτωμα της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας -ή ό,τι εκλαμβάνεται ως πραγματικότητα- καταργώντας πλήρως κάθε θεατρική σύμβαση -ή ό,τι θεωρείται θεατρική σύμβαση- με στόχο την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού -ή ό,τι θεωρείται πολιτικό σκηνικό.
Mind Radio News
  • Αυτή την Τετάρτη 13 του μηνός λέμε να αφήσουμε για λίγο τα σαξόφωνα, τις τρομπέτες, τα rhodes και τα hammonds και ...να πιάσουμε τις κιθάρες!! Διάλλειμμα λοιπόν απ'τη soul, τη funk, το hip hop και τα latin, και τη θέση τους παίρνουν γερές δόσεις καλού rock αυτό το Τεταρτιάτικο δίωρο!!
  • Με λένε Μαίρη και...λέω ό,τι θέλω... «Σήμερα Λέω να απαιτήσω αυτά που θέλω και να πω επιτέλους δυνατά αυτά που δεν θέλω στην ζωή μου.Καθημερινά 12.00 – 14.00 στον αέρα του Mind Radio
Κερδίστε Προσκλήσεις!
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ» και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία παράστασης που θέλετε να παρακολουθήσετε (13-19/10). Οι νικητές θα ειδοποιούνται μέσω email. Η Γερτρούδη Στάιν μετατρέπει την αγωνία και τον πόνο που της γεννάει το πέρασμα του χρόνου, σε θεατρική πράξη. Παίζοντας με την ίδια την έννοια του θεάτρου, προσπαθεί να ανακαλύψει αν η «ζημιά» που κάνει το πέρασμα του χρόνου έξω και μέσα μας, έχει κάποια θεραπεία...ή κάποιο νόημα...
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την συναυλία στις 15/10 στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Εddie Campbell' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας. Χωρίς υπερβολή, ο Eddie C. Cambell είναι η επιτομή του κλασικού μπλουζ του Σικάγου – αυτού που ο κόσμος γνώρισε από την τέχνη του Magic Sam, του Willie Dixon, του Little Walter και άλλων, με τους οποίους ο Eddie είχε την τύχει να γνωριστεί, να παίξει και να μάθει από αυτούς.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Frankenstein' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία παράστασης (16 ή 17 Οκτωβρίου). Το χοροθέατρο Migma εμπνέεται από το μύθο του Frankenstein. Με μια εναλλακτική οπτική η παράσταση διαδραματίζεται μέσα σε ένα λευκό κουτί - ένα μεγεθυμένο δοχείο εργαστηρίου πειραμάτων στο οποίο οι συντελεστές της παραδίδονται στα χέρια του Dr. Victor Frankenstein.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την συναυλία στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Teardrops' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου.Οι Teardrops σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 1999 με κοινό στοιχείο όλων των μελών την αγάπη τους για τα \'60s. Η μουσική που παίζουν (διασκευές αλλά και πολλά δικά τους κομμάτια) αγγίζει ένα μεγάλο φάσμα μουσικών ιδιωμάτων εκείνης της δεκαετίας: garage, beat, pop, moody punk, psychedelia αλλά και καθαρό rock\'n\'roll.
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την συναυλία στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Fundracar' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου. Η ..πολυεθνική reggae – dub κολεκτίβα με το πολύαναμενόμενο ντεμπουτο άλμπουμ προ των πυλών, ανεβαίνουν στη σκηνή του Κυττάρου για να μας κάνουν για άλλη μια φορά, με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο, να χορέψουμε, να σκεφτούμε, να νοιώσουμε ζωντανοί και ..έτοιμοι για όλα..
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις 14 Οκτωβρίου στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Σουίτα στο Πλάζα' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας. Έργο σπονδυλωτό. Τρεις ιστορίες που λαμβάνουν χώρα σε τρεις διαφορετικές πόλεις του κόσμου. Όλα εκτυλίσσονται σε μια Σουίτα του ξενοδοχείου Πλάζα… στην Νέα Υόρκη, στην Αθήνα και στο Χονγκ-Κόνγκ.
  • Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου του Κ.ΒΗΤΑ στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο \'Κ.ΒΗΤΑ\' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου. Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπο τους από το βιβλιοπωλείο του Floral (Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια, Αθήνα). Αν μένετε εκτός Αθηνών θα σας αποσταλλεί με δικά σας ταχυδρομικά έξοδα.
Live Reviews
  • Το πληκτρολόγιο μου γλύτωσε το βραχυκύκλωμα από τα δάκρυα που κυλούσαν πάνω του, με κάθε θύμηση της συναυλίας του Σαββάτου, τα τρομαγμένα φαντάσματα που αναδύθηκαν στο φως από τα βάθη της ψυχής εξαντλημένα, οπισθοχώρησαν και έτσι όλοι εσείς ή σχεδον όλοι, μιας και αυτό το Review απευθύνεται μόνο σε αυτούς που έχουν συνειδητοποίησει ότι η θλίψη είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ζώντος οργανισμού και ψάχνει εναγωνίως μια διέξοδο...By Starfish
  • Αν και με χαρά δέχθηκα το γεγονός ότι θα παρεβρισκόμουν στο συγκεκριμένο live παρόλα αυτά οι οιωνοί δεν ήταν καθόλου μα καθόλου καλοί....Λίγο μετά τις 23:00 ανέβηκαν στη σκηνή οι Νεουορκέζοι και με τις πρώτες νότες τους έγινε άμεσα αντιληπτό πως δεν χρειάζεται να έχεις ένα σωρό όργανα επί σκηνής για να δημιουργήσεις μουσική πανδαισία. by Γιώργος Παρδάλης
Photo Gallery



Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More