English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Μικρουτσικος & Θηβαιος live @ Mind Radio [προσκλησεις και events]

MindRadio

Μικρουτσικος & Θηβαιος live στο Μind Radio! προσκλησεις & events

Ζωντανά στο Mind Radio!
   
  • Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 22.00 στο MindRadio.gr, ο Ιωάννης Γλυκός φιλοξενεί στο "Lost Echoes Radio Show" τους DECODE για μια ξεχωριστή ραδιοφωνική βραδιά γεμάτη dark electro μελωδίες.
   
Mind Radio News
  • Η Μαίρη κάνει την δική της εκπομπή «Με λένε Μαίρη...και λέω...ό,τι θέλω» ζωντανά! απο το Art Café στη Χώρα της Ανδρου την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 στις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2
   
Events
  • Η "Get your Sting and Blackout" παγκόσμια περιοδεία είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους τους οπαδούς να δουν τους θρυλικούς "Σκορπιούς" live. Τον Οκτώβριο του 2010 έρχεται η σειρά της Αθήνας για να ζήσει το τελευταίο live του θρυλικού συγκροτήματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
   
  • Ο Στάθης Δρογώσης μετά την πρώτη του sold out - συναυλία στο Gagarin τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα και την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Η αγάπη στο τέλος”, στήνει στο Κοο Κοο ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα.
   
  • Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το τρίο από το Brooklyn έρχεται να ξεδιπλώσει το δυναμικό υβρίδιο dub/rock/progressive που κάνει τον κόσμο να παραμιλάει για τις ζωντανές τους εμφανίσεις.
   
  • Τους περιμέναμε πολλά χρόνια, είναι αλήθεια. Και τώρα ήρθε η ώρα για να λάβει τέλος αυτή η αναμονή. Οι Killing Joke - ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του Post-Punk, που με τον μοναδικό ήχο τους επηρέασαν αμέτρητες μεταγενέστερες Alternative, Industrial, Gothic και Metal μπάντες – θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στην Αθήνα (στο Gagarin 205 Live Music Space) και το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη (στο Principal Club Theater).
   
   
Κερδίστε Προσκλήσεις!
  • Ο «Μακμπέτ» πρόκειται για ένα έργο της τελευταίας και πιο ώριμης περιόδου του συγγραφέα, γραμμένο το 1972, που αποτελεί τον καρπό της ανατρεπτικής ματιάς του Ιονέσκο, στο αριστούργημα του Σαίξπηρ. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Μακμπέτ' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία παράστασης που θέλετε να παρακολουθήσετε (8 εώς 10 Οκτωβρίου)!
   
  • Η ιστορία του τάνγκο επί σκηνής! Η μυθική φυσιογνωμία του Luis Stazo, ιδρυτή και βασικού συνθέτη και μπαντονεονίστα του θρυλικού γκρουπ Sexteto Mayor, κυριαρχεί σε ένα project που αποκαλύπτει όλες τις παραμέτρους του τάνγκο: ηχορυθμική συγκίνηση, παθιασμένο χορό, εκρηκτικά συναισθήματα. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις 8 Οκτωβρίου στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'STAZO MAYOR TRIO' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας!
   
  • Μια εκρηκτική συναυλία, με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων πορείας, όπου θα παρουσιάσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, και τραγούδια από όλη την δισκογραφία τους!!! Κερδίστε μονές προσκλήσεις στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'New Model Army' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας!
   
  • Με ύφος καθαρά ανάλαφρο και κωμικό οι τρεις ηθοποιοί και ταυτόχρονα ρόλου του έργου, «παίζουν» μπροστά στους θεατές την ιστορία δύο γονέων που έχουν φτάσει σε συναισθηματικό τέλμα έτσι όπως την φαντάζεται ο εικοσάχρονος γιος τους. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΡΟΛΩΝ' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία παράστασης που θέλετε να παρακολουθήσετε.
   
  • Η γνωριμία του κοινού με τους YIANNEIS έγινε πριν από ένα χρόνο όταν πραγματοποίησαν τα πρώτα τους βήματα. Και επειδή το καλό πράγμα δεν αργεί να γίνει, το ανερχόμενο πολυσυλλεκτικό συγκρότημα δηλώνει ότι βρίσκεται λίγο πριν την εξέλιξη του, όπως φαίνετε και από τον τίτλο του νέου του project “Προ-evolution”. Κερδίστε μονές προσκλήσεις για τις εμφανίσεις των Yianneis στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο \\\'Yianneis\\\' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία που θέλετε να παρακολουθήσετε.
   
  • Η σατανική Μαρτέιγ ζει βάζοντας στοιχήματα πάνω στην κρυφή ερωτική ζωή των άλλων και κυριαρχεί με αυτό τον τρόπο κοινωνικά. Κάποια μέρα, η Μαρτέιγ αναθέτει στον πρώην εραστή της, τον ακόλαστο Βαλμόν, να αποπλανήσει τη νεαρή κοπέλα που πρόκειται να παντρευτεί. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Επικίνδυνες Σχέσεις' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία παράστασης που θέλετε να παρακολουθήσετε (6 εώς 10 Οκτωβρίου)!
   
  • Ο Λεωνίδας Σώζος μας συστήθηκε το χειμώνα του 2009 σαν τραγουδοποιός – ερμηνευτής και μας εξέπληξε με το δυναμικό ερμηνευτικό του ταλέντο και τις εμπνευσμένες συνθέσεις του. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Σώζος' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας!
   
  • Ο θεατρικός οργανισμός Altera pars συνεχίζοντας με συνέπεια την παρουσία του στο θεατρικό χώρο, παρουσιάζει για δεύτερη περίοδο την παράσταση ΜΗΔΕΙΑ του γνωστού Γάλλου συγγραφέα Ζαν Ανούιγ, σε σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου από τις 8 Οκτωβρίου. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο \'Μηδεία\' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και την ημερομηνία παράστασης (8 ή 9 Οκτωβρίου).
   
Interview - Σία Κοσκινά!
  • Η μουσικός και περφόρμερ Σία Κοσκινά μιλάει για την καινούρια της παράσταση Blue Velvet, τι την ενέπνευσε, και τι θα ακολουθήσει στο μέλλον...


Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More