English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο Keith Richards "μιλάει πολύ" στην αυτοβιογραφία του "Life"


"Αγαπούσα το Μικ, αλλά δεν είχα πάει σπίτι του για περίπου 20 χρόνια. Καμιά φορά έλεγα στον εαυτό μου 'μου λείπει ο φίλος μου'. Αναρωτιόμουν πού έχει πάει;" 

Με αυτά τα λόγια ο Κιθ Ρίτσαρντς μιλάει για τον Μικ Τζάγκερ και την αλλαγή του χαρακτήρα του στη δεκαετία των 80's στην αυτοβιογραφία του που πρόκειται να κυκλοφορήσει τέλη Οκτωβρίου.
Ακόμα, τον αποκαλεί "αυτού μεγαλειότης" και "Μπρέντα" ενώ δε διστάζει να τον χαρακτηρίσει και "ανυπόφορο". 

Μέσα στο βιβλίο, που τιτλοφορείται "Life", ο Ρίτσαρντς μιλάει για την αρραβωνιαστικιά του, τα ναρκωτικά, τους έρωτες της ζωής του αλλά και την περίοδο που πέρασε στη φυλακή.
Ο 67χρονος κιθαρίστας μιλάει για τη ζωή του με ειλικρίνεια και μάλιστα διηγείται πως έκλεψε την αρραβωνιαστικιά του Μπράιαν Τζόουνς σε ένα ταξίδι στην Ισπανία αλλά και πως προσπάθησε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του με την Μάριαν Φέιθφουλ από τον Τζάγκερ. 
Πολλά ευτράπελα, πολλά γεγονότα που θα προκαλέσουν σίγουρα εντύπωση και πολλές συζητήσεις στα καλλιτεχνικά και μη πηγαδάκια στην αυτοβιογραφία του μουσικου που κυκλοφορεί 26 Οκτωβρίου στην Μεγάλη Βρετανία. 

Παράλληλα με την κυκλοφορία του "Life", ο κιθαρίστας των Rolling Stones, πρόκειται να ενσαρκώσει τον πατέρα του Jack Sparrow ( Johnny Depp ) στην τέταρτη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας "Πειρατές της Καραϊβικής".

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More