English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Sony Walkman S750 (νέο video mp3 player @ Οκτ.)

• Μόλις 7,2 χιλιοστά πάχος με εξαιρετική σχεδίαση σε αλουμίνιο
• Απαράμιλλη ποιότητα ήχου WALKMAN, με πλούσια και καθαρά μπάσα και 5 τεχνολογίες Clear Audio
• Το ψηφιακό σύστημα ακύρωσης θορύβου αποκόπτει το 98% του θορύβου από το περιβάλλον
• Φιλικό πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων με ‘drag and drop’, μέσω του iTunes ή του Windows Explorer
• Ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μέχρι και 50 ώρες (μουσική) / 10 ώρες (βίντεο)
• Φωτεινή οθόνη TruBlack LCD υψηλής αντίθεσης, των 5,1 εκ.
• Δυνατότητα προβολής βίντεο (SD) σε σύνδεση με τηλεόραση
• Λειτουργία SensMe για να ακούτε την μουσική σας σε θεματικές ενότητες που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση.

Η τελευταία προσθήκη στην θρυλική οικογένεια WALKMAN, σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα με την εκπληκτική, λεπτή σχεδίασή του σε πολυτελές αλουμίνιο. Και βέβαια, ο εκπληκτικός του ήχος δεν υπολείπεται σε τίποτε της εμφάνισής του, ενώ το πάχος του φτάνει τα μόλις 7,2 χιλιοστά εξασφαλίζοντας άνετη χρήση και φορητότητα. Το WALKMAN S750 Video MP3 player κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, τα βίντεο και τα podcast με αξεπέραστο στιλ.
Η πολυτελής μεταλλική όψη του S750 συνδυάζεται με τον πλούσιο, υπέροχο ήχο της Sony. Συνδέστε τα υψηλής ποιότητας ακουστικά ΕΧ, τύπου ‘vertical in-ear’ και απολαύστε την εκπληκτική εμπειρία του ήχου WALKMAN με το ψηφιακό σύστημα ακύρωσης θορύβου (Digital Noise Cancelling) να αποκόπτει περίπου το 98% από τον ήχο του περιβάλλοντος χώρου. Ένας παρεχόμενος αντάπτορας επιτρέπει σε όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς να απολαμβάνουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο αεροπλάνο με το ψηφιακό σύστημα ακύρωσης θορύβου του WALKMAN.
Εκτός από το ψηφιακό σύστημα ακύρωσης θορύβου και τα ακουστικά ΕΧ, το S750 διαθέτει και άλλες τεχνολογίες Clear Audio της Sony για να απολαμβάνετε την μουσική σας συλλογή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι τεχνολογίες Clear Bass και Clear Stereo συμπληρώνονται από την τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), η οποία αποκαθιστά τις υψηλές συχνότητες που χάθηκαν με τη συμπίεση των μουσικών αρχείων.
Αλλά εκτός από την ποιότητα του ήχου, το WALKMAN S750 θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την υπάρχουσα συλλογή μουσικών αρχείων σας, αφού με το παρεχόμενο λογισμικό Content Transfer μπορείτε πολύ απλά με 'drag-and-drop’ να μεταφέρετε στο WALKMAN αρχεία από τον Windows Explorer ή την βιβλιοθήκη σας iTunes (δεν υποστηρίζεται μεταφορά αρχείων DRM).
Με τα Windows 7 μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε αρχεία βίντεο DivX και AVCHD που έχετε αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο σε φορμά που μπορεί να αναπαράγει το WALKMAN S750.
Η φωτεινή, ευκρινής οθόνη LCD των 5,1 εκατοστών προσφέρει άνετη αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και εξωφύλλων μουσικών άλμπουμ, με ευρεία γωνία θέασης. Για πρώτη φορά σε WALKMAN®, η τεχνολογία TruBlack μειώνει τις ανακλάσεις στην οθόνη, ενισχύοντας το λόγο αντίθεσης τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
Δώστε μια προσωπική νότα στο δικό σας WALKMAN επιλέγοντας την αγαπημένη σας φωτογραφία σαν wallpaper για την αρχική οθόνη του μενού. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα από τα προεγκατεστημένα wallpaper που ταιριάζει στο γούστο σας.
Θέλετε η μουσική που θα ακούσετε να ταιριάζει με τη διάθεσή σας; Η μοναδική τεχνολογία SensMe της Sony αναλύει τη μουσική σας βιβλιοθήκη και δημιουργεί αυτόματα 10 θεματικά μουσικά κανάλια. Απλά επιλέξτε το κανάλι που ταιριάζει στη συγκεκριμένη στιγμή, από ρομαντικά κομμάτια μέχρι τα πιο μπιτάτα…
Το WALKMAN S750 προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές ψυχαγωγίας. Η λειτουργία Lyrics Sync προβάλλει τους στίχους του αγαπημένου σας τραγουδιού στην οθόνη. Σε λειτουργία Karaoke, το S750 χαμηλώνει την ηχητική στάθμη της φωνής του καλλιτέχνη για να ακουστεί καθαρά η δική σας φωνή με τη συνοδεία των οργάνων. Και αν ζορίζεστε για να βγάλετε εκείνες τις πολύ ψηλές ή πολύ χαμηλές νότες, μπορείτε να ρυθμίσετε σε ποιο μουσικό κλειδί θα αναπαραχθεί το κομμάτι για να ταιριάζει στη φωνή σας, χωρίς να αλλοιωθεί η ταχύτητα αναπαραγωγής. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε το WALKMAN με οποιαδήποτε τηλεόραση με ένα A/V καλώδιο εξόδου (δεν παρέχεται) και να καλέσετε τους φίλους σας για ένα διασκεδαστικό karaoke πάρτι.
To WALKMAN S750 επιτρέπει στους πολυάσχολους σπουδαστές ξένων γλωσσών να κατανοήσουν πιο εύκολα και γρήγορα, δύσκολες εκφράσεις. Η λειτουργία Language Learning επαναλαμβάνει συνεχώς, την πρόταση που θα επιλέξετε με μειωμένη ταχύτητα αναπαραγωγής, χωρίς να αλλάξει τον τόνο της φωνής ή να χάσει την ευκρίνειά της.
Η τηλεόραση δεν έχει τίποτα σήμερα; Συνδέστε το WALKMAN S750 στην συσκευή της τηλεόρασης μέσω του καλωδίου εξόδου Α/V (δεν παρέχεται) και απολαύστε τα βίντεό σας στην μεγάλη οθόνη με καθαρή εικόνα και ανάλυση 720 x 480.

Η μπαταρία με την μεγάλη διάρκεια ζωής σας επιτρέπει να απολαύσετε μέχρι και 50 ώρες αναπαραγωγή μουσικής (10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο) με μια και μοναδική φόρτιση1.

Το νέο WALKMAN S750 είναι ένα μοντέλο της μεγάλης γκάμας των MP3 και MP4 player της Sony. Η οικογένεια των WALKMAN περιλαμβάνει: την εξελιγμένη σειρά Α με την πολυτελή εμφάνιση, υπέροχο ήχο και πληθώρα λειτουργιών• την σειρά W με τα ασύρματα ακουστικά και τις συσκευές που «φοράτε» ενώ ασχολείστε με το αγαπημένο σας σπορ• την διασκεδαστική σειρά Ε με τα πολλά χρώματα και την προσιτή, εύκολη στη χρήση, σειρά Β.
Η νέα σειρά WALKMAN S750 Video MP3 Player της Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2010.
Πληροφορηθείτε για τα τελευταία νέα για τα WALKMAN, δείτε εικόνες και συνομιλήστε με κόσμο στην επίσημη σελίδα των φίλων του WALKMAN, www.facebook.com/walkman

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More