English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Mind Radio - Εκδηλώσεις της βδομάδας και κερδίστε προσκλήσεις!

MindRadio
Mind Radio News
  • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκδήλωση του Mind Radio στην παραλία της Αναβύσσου στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου με ζωντανή συναυλία των Κώστα Λειβαδά, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Στάθη Δρογώση, Ευσταθία, Μέντα και ΟΚ καθώς και live Dj set και ζωντανές αναμεταδώσεις στο πλαίσιο της θερινής ενημερωτικής καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ για την ενημέρωση του πληθυσμού για τον Hiv/aids. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αναβύσσου και το ΚΕΕΛΠΝΟ για την στήριξη του και είμαστε περήφανοι που το σύνθ ημα ‘Μην Κολλάς’ άγγιξε τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση καθώς και τον κόσμο που άκουγε τις ζωντανές αναμεταδώσεις στον αέρα του Mind Radio. Στο link θα μπορείτε να πάρετε μια φωτογραφική γεύση από της εκδήλωσης




Events
  • Η ζωή της θρυλικής Εντίθ Πιαφ σε μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση που κατέκτησε το Παρίσι τώρα κατακτά και της καρδιές των Ελλήνων!!! Μετά τις τρεις sold out παραστάσεις στο Μέγαρο τον περασμένο Ιανουάριο, τώρα ξανά στην Αθήνα, στο θέατρο Λυκαβηττού..


  • Οι Tindersticks, ένα από τα πιο αυθεντικά και χαρακτηριστικά βρετανικά indie rock συγκροτήματα επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο σαγηνευτικές βραδιές στην καρδιά του Σεπτέμβρη! Η ερωτική γοητεία και ο λυρισμός των στίχων είναι σήμα κατατεθέν των τραγουδιών των Tindersticks. Πολλοί τους κατέταξαν ως τους συνεχιστές των Leonard Coen, Ian Curtis και Lee Lazlewood.


  • Fischerspooner, Sven Vath, Miss Kittin, Parov Stelar & Βand, Brendan Perry κι άλλοι πολλοί στο φετινό Reworks Festival! Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 στον πολυχώρο “ΒΙΛΚΑ“ και υπόσχεται να καταστήσει και φέτος την Θεσσαλονίκη σημείο συνάντησης για τους φίλους της μουσικής και της τέχνης από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.


Κερδίστε Προσκλήσεις!!
  • Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής a.k.a. 4G Festival ανανεώνει το ραντεβού με τους χιλιάδες -φανατικούς πλέον- φίλους του για το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου. Στείλτε email στο press@mindradio.gr με τίτλο '4G' και κείμενο το ονοματεπώνυμο σας και κερδίστε διπλές προσκλήσεις! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.


  • Από τις 4 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, όσοι κάνουν «Like» στα posts που θα δημοσιεύονται καθημερινά στην επίσημη σελίδα του Conn-X στο Facebook, μπορούν να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τις ταινίες του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.


LIVE REVIEW
  • Always the summers are slipping away, Find me a way for making it stay...Η καλοκαιρινή αύρα για τους περισσότερους μας είχε ήδη αρχίσει να κοπάζει από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, και η επάνοδος στην καθημερινότητα λάμβανε χώρα άλλοτε με βίαιους κι άλλοτε με υπνωτικούς ρυθμούς. Η διαδικασία τροχιοδρόμησης όμως στις ράγες της ρουτίνας, το βράδυ της Πέμπτης, διέκοπη για περίπου τρεισίμιση ώρες. Για την εκτροπή αυτή δεν χρησιμοποιήθηκαν γερμανικά αλλά αγγλικά κλειδιά, αυτά του Sol και του Fa, τα οποία τόσο οι Anathema όσο και οι Porcupine Tree , χρησιμοποιούν με περισσή δεξιοτεχνία για να ανοίξουν ακόμα και τις πιο σφιχτα κλειδωμένες καρδιές. by...Starfish


Mind Your Offers!
  • Μοναδικές γραμμές και σχέδια σε τζιν που θα σας δώσουν ένα ξεχωριστό look. Τώρα με έκπτωση έως -30% στο laredoute.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More