English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Mind Radio: Προτασεις και προσκλησεις σε events!

MindRadio

Προτασεις και Προσκλησεις 

απο το Mind Radio

Events
  • To 2009 οι Archive, των οποίων η σχέση με το ελληνικό κοινό είναι μακράν από τις μακροβιότερες και πιο ζεστές, ήρθαν για τρείς sold out συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Τότε είχαν θέσει “υπο τον ελεγχό τους” πάνω από 5000 Έλληνες μουσικόφιλους. Αυτή τη φορά η κυριαρχία των Archive επεκτείνεται… Το επιστέγασμα όμως τις περιοδείας αυτής, η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι τώρα από ξένο σχήμα, είναι η συναυλία της Αθήνας ή οποία μάλιστα θα μαγνητοσκοπηθεί για επερχόμενο live DVD! Επιπλέον σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα προστείθονται και οι Client, το γυναικείο μινιμαλιστικό electro τρίο από την Μεγ. Βρετανία.


  • Δύο από τις καλύτερες νέες μπάντες της εγχώριας σκηνής θα καταλάβουν τη σκηνή του Gagarin 205, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου. Οι Electric Litany, έχοντας ήδη δύο εκπληκτικές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους (μαζί με τους I Like Trains και τους Κόρε Ύδρο), επιστρέφουν και πάλι από την Αγγλία, όπου βρίσκεται η βάση τους τα τελευταία χρόνια. Πριν τους Electric Litany, θα εμφανιστούν οι Playground Noise, στην παρθενική τους συναυλία στο Gagarin 205.




  • Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure® διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®, στις 26 Σεπτεμβρίου 2010, στις 11.00π.μ., στο Ζάππειο.


Κερδίστε Προσκλήσεις!!
  • Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την συναυλία των Archive στις 25 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Archive' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.


  • O Enrique Iglesias, η Anastacia, ο Σάκης Ρουβάς και η Pamela Anderson, μας δίνουν ραντεβού στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο stage του «Αθηνών Αρένα» μαζί με τους 33 διαγωνιζόμενους και τους ειδικούς καλεσμένους! Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις στείλτε email στο press@mindradio.gr με τίτλο 'Eurovoice 2010' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και την ημερομηνία (23 ή 24 Σεπτεμβρίου) που θέλεις να παρακολουθήσεις το event.


  • Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων δράσης τους, οι Γιατροί του Κόσμου σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή συναυλία με τη συμμετοχή κορυφαίων ελλήνων καλλιτεχνών, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις στέλνοντας email στο press@mindradio.gr με τίτλο '20 χρονια' και με κείμενο το ονοματεπώνυμό σου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.


Live Review
  • Tη Δευτέρα ο Αττικός Ουρανός είχε κατακλυστεί απο γκρίζα απειλητικά σύννεφα και μια μυρωδιά καταιγίδας πλανιόταν σαν αγχόνη στον ορίζοντα, λες κι ο διάολος είχε βαλθεί να μας κρύψει τον Θεο ...Αποδείχθηκε όμως ότι τα συννεφα δεν ήταν τίποτα άλλο από σύννεφα ενός γυαλού κάπου στο Λασήθι, τα οποία μαζεύτηκαν πάνω από την Τεχνόπολη για να μας λούσουν με μια κατάλευκη καταιγίδα, και κατόπιν ηττημένα να τα πάρουν όλα μαζι τους και να φύγουν....by Starfish


Best Of
  • Με αφορμή την ζωντανή εμφάνιση των Lexicon Project στο 'Μικρό Θέατρο Πέτρας' στις 25 Σεπτεμβρίου καιρός να θυμηθείτε την ζωντανή εκπομπή που έδωσαν στο Mind Radio!


Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More