English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Mind Radio: Celebrity Zone season 2! και events!

MindRadio

Προτάσεις από το Mind Radio!!

Celebrity Zone season 2!




Events
  • Αν και μόλις 2 ετών η ομάδα Xstatic δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει party, να σβήνει κεράκια μαζί με φίλους και συνεργάτες και να απολαμβάνει τις μουσικές ενός φοβερού dj line up!


  • Ο Wim Mertens θα βρεθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 για μία μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη. Ο Wim Mertens, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της μινιμαλιστικής σύνθεσης καθώς και των κινηματογραφικών και θεατρικών soundtracks, θα παρουσιάσει συνοδεία του κουιντέτου εγχόρδων του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τις σημαντικότερες στιγμές της πλούσιας δισκογραφίας του.


  • Αφήνοντας τις επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις στην επαρχεία μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά, Η Salina καλωσορίζει το φθινόπωρο ανεβαίνωντας στην σκηνή του KooKoo Live Music Bar, για ένα μοναδικά κεφάτο και συναρπαστικό πρόγραμμα με γνωστές διασκευές αλλα και επιτυχίες της Salina από τον πρώτο της δίσκο ’’Salina’’.


  • Ο πιο αυθεντικός και επιδραστικότερος ίσως μουσικός της σκηνής του Bristol, Matt Elliott, θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με ένα όνομα που όχι μόνο αγκάλιασε αμέσως το Ελληνικό κοινό, αλλά και που έχει -δικαίως- χαρακτηριστεί σαν τον πιο ελπιδοφόρο νέο Έλληνα τραγουδοποιό, τον Lolek.


  • Το Θέατρο Δρόμου HELIX κρατά την υπόσχεσή του, ότι ο θεσμός θα συνεχιστεί και θα εδραιωθεί, με πάνω από 240 παραστάσεις και 400 καλλιτέχνες, έδωσαν δημιουργικό παρόν στο Καλλιμάρμαρο, στο Ζάππειο, στην Ερμού, την Καπνικαρέα, το Μοναστηράκι, την Κλαυθμώνος, το Θησείο και την Αποστόλου Παύλου, μετατρέποντας για ένα 5ήμερο το κέντρο της Αθήνας σε μια πανέμορφη και με ουσιαστικό περιεχόμενο γιορτή.


Live Reviews
  • Το Reworks Festival χωρίς καμιά αντίρηση είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα μας αν και παραδόξως γίνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πρωτότυπη οργάνωση του συγκεκριμένου φεστιβάλ που συνδυάζει μουσική+εικαστικά αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και για τον απλό κόσμο που όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος έδωσε βροντερό παρόν στον πολυχώρο ΒΙΛΚΑ που φιλοξένησε την φετινή διοργάνωση.


  • Η 2η μέρα του Ark Festival, αν την περιέγραφε κάποιος με δισκογραφικούς όρους ήταν ένα showcase του καταλόγου της Archangel -που έστησε αυτή την γιορτή- μαζί με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που είτε άκουγαν στα γραφεία τους όσο την έστηναν είτε ήθελαν να τους δείξουν τον επαγγελματισμό τους ώστε να τους πείσουν να γίνουν και αυτοί πνευματικά τους τέκνα.

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More