English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Mike Portnoy αποχώρησε από τους Dream Theater: δηλώσεις του ιδίου και των μελών του συγκροτήματος


O Mike Portnoy ανακοινωσε την αποχωρηση του απο τους Dream Theater επειτα απο 2 δεκαετιες..

Ας δουμε τι δηλωνουν τα εναπομειναντα μελη του συγκροτηματος..

James LaBrie: "Πρεπει να σεβαστουμε αυτο που αποφασισε, που βρισκεται και που θα τον οδηγησει αυτο στη συγκεκριμενη φαση. Και πρεπει να συμπληρωσω πως ειμαστε αποφασισμενοι να συνεχισουμε την κληρονομια των Dream Theater και να πηδηξουμε στο επομενο κεφαλαιο. Μεινετε σιγουροι οτι θα ειναι καταπληκτικο. You can count on it."

John Petrucci: "Αγαπω τον Mike και πραγματικα ευχομαι να ειναι ευτυχισμενος και επιτυχημενος σε ο,τι θα κανει. Καταλαβαινω οτι ο Mike ηταν αυτος που συνεχεια εμενε σε επαφη με τους οπαδους μας και θα ηθελα να σας πω οτι θα προσπαθησω οσο μπορω να ειμαι περισσοτερο παρον και στο δικο μου αλλα και στο website των Dream Theater. Προσμενω ενα καταπληκτικο μουσικο ταξιδι το οποιο συνεχιζεται με καποιους απο τους πιο ταλαντουχους και σεβαστους μουσικους και συνθετες του πλανητη!"

Jordan Rudess: "Ολοι μου ζητουν να σχολιασω την αποχωρηση του Mike Portnoy απο τους Dream Theater και αυτη την τεραστια αλλαγη που συνεβη στις ζωες μας. Παντα καταφερνα να εκφρασω τα αισθηματα μου και μιλουσα καλυτερα μεσω της μουσικης οποτε αποφασισα να δηλωσω το εξης μεσω αυτου του αυτοσχεδιασμου (ακολουθει video). Ελπιζω να καταλαβετε."



O Portnoy, ο οποιος περιοδευει με τους Avenged Sevenfold αυτο το καιρο, ειπε πως η αποφαση του δεν ηταν καθολου βιαστικη και πως ηταν κατι το οποιο σκεφτοταν τον τελευταιο χρονο.

Η επισημη δηλωση των Dream Theater: "Ολοι απο εμας στους Dream Theater ευχομαστε με ολη μας τη καρδια το καλυτερο για τον Mike στο μουσικο του ταξιδι. Ειχαμε μια μεγαλη και γεματη νοημα καριερα μαζι. Ειναι η αληθινη μας ελπιδα οτι θα βρει αυτο που ψαχνει και οτι θα ειναι χαρουμενος, γιατι το αξιζει. Θα μας λειψει."

Ας θυμηθουμε τη τελευταια συνεντευξη του Portnoy πριν την αποχωρηση του απο τους Dream Theater.


Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More