English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Scary Greeks: 1.000 scary posts and counting..

Το ιστολογιο των Scary Greeks ξεπερασε τα 1000 scary posts!


Ταξιδευοντας σε νεες κατηγοριες για εμας, καθως ξεκινησαμε ως ενα αμιγως fan club του συγκροτηματος Metallica, προσπαθησαμε να μεταφερουμε οσο ειναι αυτο δυνατον το κλιμα που επικρατει αναμεσα μας, το κλιμα μιας οικογενειας' στο κινηματογραφο, τις σειρες, τη μουσικη, τις συναυλιες, τη τεχνολογια, τα παιχνιδια, ο,τιδηποτε τραβηξει την προσοχη μας και φυσικα στη ραδιοφωνικη μας εκπομπη, το The Scary Nights Show.

Δεν μας απασχολει αν θα κλεισει ο μηνας με 500 επισκεπτες ή με 5000 (ο Ιουλιος εκλεισε με 7.000 ξεχωριστους επισκεπτες!) ή αν θα υπαρξουν 1 ή 10 σχολια σε καθε παρουσιαση και ουτε βεβαιως δημιουργησαμε εντυπωσεις με φουσκωμενα νουμερα και τα γνωστα ευκολα διαδικτυακα κολπα των πολλων, ενος bot για παραδειγμα, διεκδικωντας τιτλους και δαφνες.

Πρωτη μεριμνα οταν ξεκινησαμε, και φαρος στην παρουσα φαση, ειναι να ανεβαινουν εγκριτες ειδησεις, δελτια τυπου ασχετως του μεγεθους της εκδηλωσης (πχ Sonisphere ή 6η rock συναντηση Κιατου) και προσεγμενα κειμενα οσον αφορα τα reviews, τις παρουσιασεις και το τμημα των tributes το οποιο αναπτυσσουμε σιγα σιγα.

Λαμβανουμε αρκετα emails με συγχαρητηρια και αλλα τοσα με παραπονα. Τα πρωτα προσπαθουμε να τα αγνοουμε οσο μας επιτρεπει η ματαιοδοξια μας ενω στα δευτερα χτιζουμε οσο πιο βαθια γερα θεμελια μπορουμε διορθωνοντας και βελτιωνοντας τα κειμενα και καποιες φορες τον ιδιο τον εαυτο μας.

Τα 1000 posts μας βρισκουν με νεα μελη απο την "αρχικη συνθεση" που προσθετουν νεες ιδεες, νεες πινελιες και νεους δρομους σε μια περιοδο οπου τα παντα ειναι ρευστα.

Κλεινοντας, θελουμε να ευχαριστησουμε τους παραπανω απο 150.000 διαφορετικους χρηστες απο την Ευρωπη.. την Ασια.. τη Βορειο, Κεντρικη και Νοτιο Αμερικη και την Ωκεανια' απο το "Greece" και το "Palestinian Territory, Occupied" μεχρι τη "Νew Zealand" και το "Bangladesh"..

Σε δυσκολους καιρους οπου πλεον τιποτα δεν ειναι δεδομενο, σε καιρους οπου η κοινωνια μας γνωριζει δεμενα χερια και ματια, οι Scary Greeks δεν προκειται να σωσουν το κοσμο.
Θα παραμεινουμε ομως πιστοι στην οικογενεια των Scary Greeks, και τα μοναδικα μελη αυτης, και μαζι θα συνεχισουμε το πολλα υποσχομενο ταξιδι μας.

Απο τους Melina, Grimwall, Enfant Terrible, Orion, Kyrallina, Stelios, YpNoS και kat.
Καλη scary συνεχεια!
- Scary Greeks

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More