English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Mind Radio: Schoolwave @ Mind Radio & κερδιστε προσκλησεις για events!

MindRadio

Schoolwave @ Mind Radio 

& Free Proskliseis gia events!!

Celebrity Zone
  • Για την τελευταία εκπομπή του Celebrity Zone αυτής της σεζόν το Schoolwave πιάνει τα μικρόφωνα του Mind Radio για να κάνουν την δική τους εκπομπή! Καλεσμένοι θα είναι αντιπρόσωποι του Schoolwave καθώς και μέλη συγκροτημάτων που έχουν ξεχωρίσει μέσα από εκεί! Ραντεβού Online!


  • Το Catering της εκπομπής είναι μια προσφορά του Thelosouvlakia.gr & του Πίταπαν


  • To Celebrity Zone της Τρίτης απολαμβάνει δροσερά mojito, μία ευγενική χορηγία της Drinkworks, Cocktails to Mix at Home


Event Of The Week
  • Ετοιμαστείτε για την απόλυτη μουσική καλοκαιρινή περιπέτεια. Εκρήξεις αγάπης κι ενότητας θα κατακλύσουν τον ιππικό όμιλο στο Γουδή σ' ένα Φεστιβαλικό βράδυ οπου θα κυριαρχούν οι μουσικές συνώνυμο των καλοκαιρινών μας διακοπών. Τρία σπουδαία ονόματα της διεθνούς reggae και dub σκηνής με την συνδρομή local heroes, έρχονται να μας ταξιδέψουν. Λίγο πριν ξεχυθούμε οριστικά στις παραλίες ο αξεπέραστος Capleton, ο αισθαντικός Gentleman, τώρα που συμβαίνει ,κι ο ασύγκριτος Mad Professor θα βρίσκονται στις 15 Ιουλίου στην Αθήνα για μια συναυλία που θα δονήσε ι το συναυλιακό μας καλοκαίρι.


Κερδίστε Προσκλήσεις (Πατώντας πάνω στον σύνδεσμο και ακολουθώντας τις οδηγίες)
  • Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, στη μοναδική τους καλοκαιρινή αθηναϊκή συναυλία, παρουσιάζουν στο «Κηποθέατρο Παπάγου» στις 14 Ιουλίου την παράσταση «BIG BΑΝD», με δύο μόνο μουσικούς, αλλά 30 μουσικά όργανα επί σκηνής!


  • Λίγο πριν ξεχυθούμε οριστικά στις παραλίες ο αξεπέραστος Capleton, ο αισθαντικός Gentleman, τώρα που συμβαίνει ,κι ο ασύγκριτος Mad Professor θα βρίσκονται στις 15 Ιουλίου στην Αθήνα για μια συναυλία που θα δονήσει το συναυλιακό μας καλοκαίρι.


  • Το Επί Κολωνώ, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το καλοκαιρινό φεστιβάλ θεατρικού performance νέων ομάδων με χαρακτήρα showcase που αποτελεί μια περαιτέρω μορφοποίηση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια στην σκηνή του φουαγιέ του και λάμβανε χώρα στη διάρκεια της θεατρικής περιόδου.


  • Η Maria Serrano παρουσιάζει την παράσταση «Intuicion» έχοντας μαζί της στη σκηνή την αδελφή της, Alba Serrano – και ένα πλήρες γκρουπ έξι μουσικών από την Compania Maria Serrano. Μιλώντας για αυτή την εκπληκτική χορεύτρια του φλαμένκο που ακούει στο όνομα Maria Serrano, στεκόμαστε στην ηφαιστειώδη παρουσία της και στον εκρηκτικό χορό της.


Cinema
  • Ο Στίβεν Ράσελ (Τζιμ Κάρεϊ) έχει μια συνηθισμένη ζωή – παίζει το εκκλησιαστικό όργανο στην εκκλησία της ενορίας του, έχει έναν υγιή γάμο με την Ντέμπι (Λέσλι Μαν) και δουλεύει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ωσπου ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα τον οδηγεί στην απόλυτη επιφοίτηση: είναι ομοφυλόφιλος κι αποφασισμένος να γευτεί τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο – ακόμα κι αν χρειαστεί να παραβιάσει το νόμο για να το πετύχει!


  • Ο αυταρχικός ιμπρεσάριος Μπόρις Λερμοντόφ απαιτεί από τους συνεργάτες του απόλυτη αφοσίωση στην τέχνη τους αλλά και στον ίδιο. Κάτω από αυτήν την σχεδόν βασανιστικής καθοδήγηση, η νεαρή αριστοκρατικής καταγωγής μπαλαρίνα Βικτόρια Πέιτζ βρίσκεται ξαφνικά με την πρώτη της μόλις πρωταγωνιστική εμφάνιση στο μεταίχμιο να εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη επιτυχίας .


LIVE REVIEW
  • 09.40 «επιβιβάστηκε» ο Λυκαβηττός! Ξεκινήσαμε τον γύρο του κόσμου σε 22 τραγούδια και οι 13 ήταν υπέροχοι. Η China, ζητάει κοκαλάκι για τα μαλλιά της, “our hair is going to be flying”. Όχι μόνο τα μαλλιά μας, μου ήρθε να της φωνάξω από το άνω διάζωμα με απλωμένα τα πόδια!


Mind Your Offers!
  • Δροσερές τιμές σε hot προϊόντα μόνο στο laredoute.gr. Κάντε τις αγορές σας τώρα με εκπτώσεις έως -70%.

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More