English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

James Cameron: Black Eyed Peas 3D!

Από «βασιλιάς του κόσμου» προβιβάστηκε σε «βασιλιάς του σύμπαντος» και ειδικός σε κάθε τι τρισδάστατο επί της οθόνης. Τώρα, ο James Cameron θα προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία του πίσω από τις 3D κάμερες στους Black Eyed Peas για ένα υπερθέαμα άνευ προηγουμένου!
Μιλώντας στο περιοδικό Vibe, ο αρχηγός του σούπερ-γκρουπ Will.I.Am ανακοίνωσε ότι οι Black Eyed Peas πρόκειται να συνεργαστούν με τον James Cameron για να γυρίσουν μια μεγάλου μήκους τρισδιάστατη ταινία που θα ακολουθεί το διάσημο συγκρότημα στα ταξίδια και τις συναυλίες ανά τον κόσμο.
«Έχουμε κάνει περιοδείες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη μέχρι τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Δεν λέμε απλά “Ε, είμαστε διεθνείς, έχουμε πάει στο Λονδίνο και στο Παρίσι!”, αυτές είναι μόνο δυο πόλεις. Εμείς θέλουμε να γυρίσουμε κάθε γωνιά του πλανήτη», δήλωσε ενθουσιασμένος ο τραγουδιστής.

Για τη συνεργασία τους με τον Cameron, το αποτέλεσμα της οποίας θα δούμε στη μεγάλη οθόνη μέσα στο 2011, ο will.i.am συμπλήρωσε ενθουσιασμένος: «Έχουμε τον μεγαλύτερο σκηνοθέτη, επειδή είμαστε το μεγαλύτερο συγκρότημα του πλανήτη. Η ταινία θα γυριστεί στη Νότια Αμερική και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να μας δει στις αίθουσες με τα 3D γυαλιά και όλα τα σχετικά».

πηγή κειμένου: nooz.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More