English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

3o Φεστιβάλ Αλιάκμονα [2-4 Ιολ.]

Ο Δήμος Βέροιας παρουσιάζει
3o Φεστιβάλ Αλιάκμονα
River Youth Festival

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε!
Η μουσική ακούγεται πάντα αλλιώς δίπλα στις όχθες ενός ποταμού...
Το 3ο Φεστιβάλ Αλιάκμονα του Δήμου Βέροιας είναι γεγονός!

Μετά τα δειλά βήματα των πρώτων χρόνων της πραγματοποίησής του, ακολουθώντας με ενθουσιασμό τον παλμό της νεολαίας, το River Youth Festival Aliakmonas, ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία για τρίτη χρονιά , αποτελώντας πλέον το καθιερωμένο ραντεβού της νέας γενιάς της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής.
To 2008 υποστηρίζοντας την έμπνευση των νέων της πόλης, γεννήθηκε και υλοποιήθηκε το πρώτο Φεστιβάλ. Η επιτυχία που σημείωσε ήταν φανερή, το Άλσος του Αλιάκμονα ξεχείλισε από κόσμο, και το μήνυμα ήταν ενθαρρυντικό: ένας νέος θεσμός ξεκινούσε.
Τρία χρόνια μετά, το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Βέροιας υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Νεολαίας με συνεργασία με την Live2, η οποία δημιουργήθηκε από την ένωση της «On Stage» της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής Ελληνικών μουσικών γεγονότων με παρουσία στην ελληνική αγορά περισσότερων από 25 χρόνια και της «People Entertainment Group», της νεότερης αλλά ήδη γνωστής εταιρίας με 8 χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, αναλαμβάνει την επιμέλεια διοργάνωσης του φεστιβάλ και υπόσχεται να κάνει την διαφορά.

Στις 2, 3, και 4 Ιούλη, το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ, υπόσχεται στους επισκέπτες του μια ευχάριστη περιπέτεια μέσα από τραγούδια, δράσεις και εκπλήξεις που επιφυλάσσει..

Ένας πευκόφυτος, προικισμένος με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στην αγκαλιά του μαγευτικού ποταμού Αλιάκμονα, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό , γι αυτό το τριήμερο πάρτι, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6000 λάτρεις της φύσης και της μουσικής!
Με ένα πρόγραμμα πλούσιο και δημιουργικό, με σημαντικούς αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες στο πρόγραμμά του και πραγματικά πρωτότυπες παράλληλες δραστηριότητες το 3ο Φεστιβάλ Αλιάκμονα, φιλοδοξεί να κάνει έντονη την παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδας.
Σημειώστε ονόματα: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Σωκράτης Μάλαμας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Δήμος Αναστασιάδης, Μύρωνας Στρατής.
Παράλληλες δραστηριότητες: Επειδή οι μέρες μπορούν να είναι εξίσου διασκεδαστικές με τις νύχτες, το Φεστιβάλ Αλιάκμονα επιφυλάσσει πολλές, πρωτότυπες δραστηριότητες για τους επισκέπτες, όπως, bungee trampoline, canoe kayak, πίστα αναρρίχησης, τοξοβολία.
Ειδικός σχεδιασμός έχει υπάρξει για την φιλοξενία και την ψυχαγωγία των παιδιών. Οι παιδικές αυτές δραστηριότητες θα ξεκινούν από το πρωί.

2-4 Ιουλίου. Η μουσική ακούγεται αλλιώς δίπλα στο ποτάμι
  • 2 IΟΥΛΙΟΥ: ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ (21.00), ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ (23.00)
  • 3 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ (21.30)
  • 4 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (21.00) / ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ (23.00)
Ιnfo:
• Οn Stage
τ. 210 7475080-4, 210 3629246
www.onstage.gr
• Φεστιβάλ Αλιάκμονα
τ. 23313 050614
aliakmonasfestival.gr

Σημεία πώλησης:
Βέροια: Πλατεία Δημαρχείου
Αλεξάνδρεια: Δισκοπωλείο Ηχόχρωμα
Νάουσα: Δισκοπωλείο Νάκος Χρήστος

Τιμές εισιτηρίων:
Ημερήσιο: 20 ευρώ
Τριήμερο: 40 ευρώ
Παιδιά 6-12 : 10 ευρώ
Παιδιά έως 6 ετών: δωρεάν

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More