English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Super 8: To νέο project των J.J. Abrams και Steven Spielberg [λεπτομέρειες & HD bootleg trailer]

Μετά από μήνες γεμάτους από φήμες και συζητήσεις για το νέο project του J.J. Abrams, άρχισαν ν’ αποκαλύπτονται τα πρώτα στοιχεία με την προβολή του πρώτου teaser στις αμερικάνικες αίθουσες. Τι ετοιμάζει τελικά το «χρυσό παιδί» του Hollywood μαζί με τον Steven Spielberg;
Το σίγουρο είναι ότι το «Super 8» δεν πρόκειται για κάποιο sequel ή prequel του «Cloverfield», όπως υποστήριζαν οι εντονότερες φήμες που κυκλοφορούσαν τελευταία, φήμες που διέψευσε και ο ίδιος ο Abrams σε πολύ πρόσφατες δηλώσεις του. Το μόνο κοινό στοιχείο που μάλλον φαίνεται να έχει με το «Cloverfield» είναι η επιστημονική φαντασία και πιθανώς και η αίσθηση ότι τα πλάνα που θα δούμε στην οθόνη είναι από ερασιτεχνικό υλικό τραβηγμένο από ιδιώτη με φτηνή κάμερα (στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια κάμερα Super 8mm, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος).
Σύμφωνα και με το πρώτο teaser trailer που άρχισε να παίζεται στις αμερικάνικες αίθουσες, πριν από τις προβολές του «Iron Man 2», η ιστορία ξεκινάει το 1979, όταν η αμερικάνικη αεροπορία αποφάσισε να κλείσει ένα μέρος της μυστικής βάσης της Area 51 (συνδεδεμένης με τον εξωγήινο του Roswell και με κάθε είδους (παρα)φιλολογία γύρω από τις επισκέψεις UFO στη Γη και την ανάπτυξη εξωγήινης τεχνολογίας) και να μεταφέρει πολύ «υλικό» σε μια άλλη μυστική αποθήκη. Η μεταφορά, όμως, δε θα πάει κατ’ ευχή και ένα ατύχημα θα προκαλέσει μια σειρά γεγονότων, πολλά από τα οποία θα δούμε εμείς ως θεατές μέσω του (υποτιθέμενου) υλικού που τράβηξαν διάφοροι πολίτες.
Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος ο Abrams, ο εγκέφαλος πίσω από το «Lost», ο οποίος θ’ αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Ο Spielberg θ’ αναλάβει την παραγωγή του project, με έναν προϋπολογισμό περίπου 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Οπότε μπορούμε να φανταστούμε έναν συνδυασμό της αγάπης του Abrams για την επιστημονική φαντασία (όπως έχει αποδείξει με τα «Cloverfield» και «Star Trek») και τη φροντίδα του «μπαμπά» Spileberg για μεγαλειώδεις παραγωγές, όπως οι «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου». Σύμφωνα με την Paramount, η ταινία θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2011.
Το επίσημο website του «Super 8» μόλις δημιουργήθηκε και προς το παρόν δεν έχει τίποτα να προσφέρει, αν και κατά τα φαινόμενα σύντομα θα φιλοξενεί το πρώτο επίσημο trailer.


πηγή κειμένου: nooz.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More