English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Mind Radio: Κερδίστε προσκλήσεις για events!!!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους και ακολουθώντας τις οδηγίες
MindRadio


  • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - Ένα αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα. Με το Γιάννη Μπέζο και λαϊκή ορχήστρα. Με video, αφήγηση και βέβαια τα τραγούδια του σπουδαίου μουσικού που συνήθως μας μεταμορφώνουν σε μια μεγάλη χορωδία και μας αναγκάζουν να θυμόμαστε αυτά που μας ενώνουν και όχι τις δήθεν ιδιαιτερότητες που μας χωρίζουν.




  • Κερδίστε μονές προσκλήσεις για το After Show Party - Μπορεί οι Iron Maiden να έφτασαν στο αποκορύφωμα της εμπορικής επιτυχίας τους με τον Bruce Dickinson στο μικρόφωνο, αλλά οι μυημένοι γνωρίζουν πως ο τραγουδιστής που διαδραμάτισε τον σημαντικότερο ρόλο στην πολύχρονη πορεία της μπάντας είναι ο Paul Di Anno.




  • Κερδίστε μονές προσκλήσεις για τις συναυλίες των Caspian σε Αθήνα και Θεσ/νικη - Για τους λάτρεις του post-rock, αυτό είναι το μεγαλύτερο γεγονός της συναυλιακής χρονιάς! Οι Caspian δεν είναι απλά, μόνο μια μπάντα που σε ταξιδεύει, μέσα από φτερωτές πτήσεις και ωκεάνια κύματα. Είναι μια μπάντα με πάθος και σκοπό!




  • Κερδίστε μονές προσκλήσεις - Στα μέσα Απριλίου ο Monsieur Minimal (Χρήστος Τσιτρουδής) μεταμορφώνεται σε Μεσιέ Μινιμάλ και κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του το οποίο θα είναι αποκλειστικά με ελληνικό στίχο από την the sound of everything. Ο τίτλος αυτού «Πάστα Φλώρα» και με συμμετοχή-έκπληξη της Δήμητρας Γαλάνη σε ένα από τα κομμάτια του δίσκου!




  • Κερδίστε μονές προσκλήσεις - Το πιο μυθικό γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών και το πρώτο και καλύτερο που ξεπήδησε από την πάνκικη περίοδο γράφοντας ιστορία που ξεπέρασε τα σύνορα της Γενιάς της Παραμάνας, επηρεάζοντας πλήθος επιγόνων.




  • O Lolek, από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στη νέα ελληνική σκηνή, παρουσιάζει την Τετάρτη 19 Μαΐου στο club του Μύλου, την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, αλλά και διασκευές σε τραγούδια των: Bob Dylan, Leonard Cohen, Tom Waits, Νικόλα Άσιμου, Μάνου Χατζιδάκι κ.ά.




  • Η παράσταση αντλεί το υλικό της από μαρτυρίες βασανισθέντων, ανήκοντας με τον τρόπο αυτό, δραματουργικά, στον χώρο του θεάτρου-ντοκουμέντου (documentary theatre). Μαρτυρίες από τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης έως το σύγχρονο Ιράν, την ελληνική χούντα, το Γκουαντανάμο, το Άμπου Γκράιμπ αλλά και αφηγήσεις απλών καθημερινών ανθρώπων που έτυχε να είναι κάτι διαφορετικό…


MUSIC NEWS


  • Εν αναμονή του πολυαναμενόμενα διαφημιζόμενου δεύτερου δίσκου cd ή όπως αλλιώς πείτε το, με περισσή αγάπη σας προσφέρουμε 11 κομμάτια και ένα δώρο από το ξύπνημα των χαζών για να τα χαρείτε εσείς και όλο σας το σόι...




  • Οι Cyanna επέστρεψαν με το νέο τους album “End Is Near” το οποίο κυκλοφορεί ήδη στα δισκοπωλεία και σε διαδικτυακά καταστήματα. Στο “End Is Near” οι Cyanna μεταφέρουν την ενέργεια και τη μουσική κατεύθυνση που είχαν ήδη φανερώσει στις συναυλίες τους τα τελευταία χρόνια, αντλώντας τις επιρροές τους από κλασσικές rock n’ roll φόρμες.




  • Το “Goal!” είναι το ολόφρεσκο τραγούδι των Locomondo που εξυμνεί τη μπάλα που όλοι αγαπήσαμε, τη μπάλα της αλάνας. Στο νέο κομμάτι, που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου στο διαδίκτυο και διατίθεται για downloading σε όλα τα digital stores, τους στίχους και τη μουσική έχει γράψει ο Μάρκος Κούμαρης.


CINEMA


  • Παρίσι, βόρεια προάστια. Τέσσερις διεφθαρμένοι αστυνομικοί σκοπεύουν να εκδικηθούν το θάνατο του συναδέλφου και φίλου τους από μία αδίστακτη συμμορία και αποφασίζουν να επιτεθούν στο αρχηγείο τους σε έναν εγκαταλελειμμένο ουρανοξύστη.




  • Μέσα σε ένα πολύ ιδιαίτερο και υποβλητικό περιβάλλον, με μεγάλο ενθουσιασμό από τους συντελεστές, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του χαρισματικού σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Γιάνναρη, « Man in the sea» , στο δεξαμενόπλοιο Scottish Bard της εταιρίας Merchant Marine Management στη Δραπετσώνα.


BEST OF - Οι εκπομπές που μπορείτε να ακούτε ξανά και ξανά!


  • Εδώ μπορείτε να ακούσετε τις προσωπικές εκπομπές των αγαπημένων σας καλλιτεχνών. Πατήστε πάνω στο link, δεξί κλικ και αποθήκευση προορισμού ως...και θα έχετε στον υπολογιστή σας την εκπομπή του αγαπημένου σας καλλιτέχνη να ακούσετε όποτε επιθυμείτε. Πάνω από 40 καλλιτέχνες έχουν περάσει από το στούντιο του Mind Radio. Κ.ΒΗΤΑ, MATISSE, CYANNA, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ, ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ και πολλοί άλλοι!!


Mind your ART




  • Με στόχο τη δημιουργία μιας πρωτότυπης έκθεσης και ενός βιβλίου που θα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες - όπως όλα τα αληθινά παραμύθια- η εικαστικός Έφη Βάγκνερ και ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος παρουσιάζουν το εικαστικό γεγονός

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More