English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Χάρος, ένα νούμερο κινητής τηλεφωνίας και 3 συνδρομητές..

Η βουλγάρικη εταιρεία κινητής Mobitel απέσυρε τον αριθμό 0888 888 888, καθώς «ευθύνεται» για το θάνατο τριών ατόμων μέσα σε διάστημα δέκα χρόνων. Πιο συγκεκριμένα και τα τρία άτομα που ήταν συνδρομητές στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που τον παρείχε έχουν χάσει τη ζωή τους, κάτι το οποίο θεωρήθηκε... γρουσουζιά και γι’ αυτό τον λόγο πάρθηκε η απόφαση για απόσυρση.

Το πρώτο άτομο που τον χρησιμοποίησε ήταν ο «συγχωρεμένος» Vladimir Grashnov, πρώην Πρόεδρος της Mobitel, ο οποίος χτυπήθηκε από καρκίνο στην ηλικία των 48 ετών και απεβίωσε. Ο δεύτερος, ήταν ο πρώην... νονός της βουλγάρικης μαφίας, Konstantin Dimitrov, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα δύο χρόνια μετά το θάνατο του πρώτου κατόχου του αριθμού, καθώς έτρωγε σε εστιατόριο στην Ολλανδία. Τέλος, ο τρίτος κάτοχος του αριθμού ήταν ο Konstantin Dishliev ένας «βρώμικος» επιχειρηματίας που πιστεύεται ότι ήταν μέλος μιας κολομβιανής σπείρας που έκανε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Και αυτός, πυροβολήθηκε θανάσιμα το 2005.

Tο γρουσούζικο αυτό νούμερο μετά και τον τρίτο θάνατο κατόχου του έμεινε αδρανές από την Mobitel με διαταγή της Αστυνομίας λόγω των συνεχιζόμενων ερευνών για την τελευταία υπόθεση των ναρκωτικών. Πρόσφατα ξανάγινε διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο αλλά τελικά αποφασίστηκε να αποσυρθεί και να μην ξαναχρησιμοποιηθεί.

Όσοι λοιπόν καλούν τον αριθμό +359 888 888 888, θα λαμβάνουν μήνυμα ότι «ο συνδρομητής βρίσκεται εκτός δικτύου» κάτι που... αληθεύει αφού όλοι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες δεν βρίσκονται εν ζωή...

πηγή κειμένου: myPhone.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More