English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

U2 360 - At The Rose Bowl (νέο DVD, Blu-ray) [HD trailer]


Οι U2 ετοιμαζουν το νεο τους DVD (εκδοσεις σε διπλο DVD και Blu-ray) απο τη συναυλια που εδωσαν στο Rose Bowl και μεταδοθηκε απευθειας μεσω του Youtube. Αναμενεται τον Ιουνιο.

Ας δουμε το trailer


edit: Να σημειωσουμε οτι τα σκηνικα του 360 θα μεταφερθουν αυτουσια στη χωρα μας για την επερχομενη συναυλια του συγκροτηματος τον Σεπτεμβρη.

edit (YpNoS):
Τυχαια πετυχα το Bluray των U2 να με κοιτα μπροστα στο ταμειο γνωστου πολυκαταστηματος. Φυσικα δεν καταφερα να αντισταθω και με 30 ευρω (ακριβα δυστυχως σε συγκριση με τιμες Ε.Ε.) ανηκει πλεον στη συλλογη μου.

Στα γρηγορα αυτο που μπορω να παρατηρησω ειναι οτι η συναυλια των Αθηνων το Σεπτεμβρη θα ειναι απλα μαγευτικη!! Θα εχουν ακριβως τα ιδια σκηνικα με αυτα του DVD/BluRay που κυκλοφορει και μπορειτε να παρετε μια τεραστια δοση απο αυτα που θα ζησουμε αφου το αγορασετε.

HD audio και φανταστικη εικονα με τη γνωστη καλη σκηνοθεσια που ακολουθει τους U2 απο την εποχη του Zoo και του Mephisto.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι η φωνη του Bono eιναι στην ουσια ενα jack pot. Βλεπετε, το DVD του POP αλλα και φυσικα του U2 Go Home! ειναι εκπληκτικα απο αποψη ερμηνειας.
Αντιθετως, αυτο της Βοστωνης και δυστυχως και το παρον του Rose Bowl ειναι χμμ μετρια - χωρις ομως να απογοητευουν, ιδιως τους φανατικους (καλη ωρα).

Επομενως, λιγο πριν το ραντεβου μας το Σεπτεμβρη για μια μαγευτικη βραδια, ο υπογραφων σας συνιστα το DVD ή ακομα καλυτερα το BluRay του Rose Bowl για να δειτε τους U2 σε μεγαλα κεφια (στο παρελθον ειχαμε μοιραστει μαζι σας ολοκληρη τη συναυλια τους - ειναι ακριβως η ιδια - σε χαμηλοτερη φυσικα αναλυση απο το Youtube) αλλα κυριως για να χαζεψετε με το σκηνικο της 360 περιοδειας, ενα απο τα τελευταια "μεγαλα" που ενδεχομενως θα περιμενουμε στη χωρα μας τα επομενα χρονια!
- YpNoS

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More