English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Twitter: Εξαγορά της Atebits και δωρεάν Tweetie για όλους!

Με μια κίνηση έκπληξη, το Twitter, η δημοφιλής microblogging υπηρεσία, ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της εταιρείας Atebits η οποία κατασκευάζει το Tweetie.
Το Tweetie είναι ο πιο γνωστός Twitter client για iPhone/iPod Touch και επιτρέπει την πλήρη χρήση της υπηρεσίας μέσα από ένα έξυπνο και όμορφο περιβάλλον. Επιπλέον το Tweetie κυκλοφορεί και σε έκδοση για Mac OS X χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί αν το Twitter θα συνεχίσει την ανάπτυξη του.
Στην ανακοίνωση εξαγοράς, γίνεται αναφορά στο μέλλον του Tweetie το οποίο πλέον θα μετονομαστεί σε Twitter for iPhone και θα θεωρείται ως επίσημη εφαρμογή της εταιρείας. Πιο σημαντική είναι η αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής που θα ακολουθηθεί αφού θα διατίθεται εντελώς δωρεάν αντί των €2.39 μέχρι πρότινος.
Η κίνηση αυτή ήδη έχει δημιουργήσει αντιδράσεις από πληθώρα προγραμματιστών οι οποίοι αναπτύσσουν παρόμοια προγράμματα και βλέπουν πλέον το Twitter ως άμεσο ανταγωνιστή τους.

Η επίσημη κυκλοφορία αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες ενώ το Twitter επιβεβαίωσε ότι το Tweetie θα κυκλοφορήσει σύντομα και για το iPad.

Πηγή κειμένου: Insomnia.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More