English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Mind Radio: Η Σαβίνα Γιαννάτου στο στούντιο απόψε και κερδίστε προσκλήσεις για events!

The Scary Nights Show: Κάθε Κυριακή 8μμ - 10μμ

Celebrity Zone


  • Στο καθιερωμένο μας ραντεβού της Τρίτης 20 Απριλίου, 23.00 - 01.00, η μεγάλη Σαβίνα Γιαννάτου θα μας κάνει παρέα στο Mind Radio. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά την μεγάλη αοιδό σε όλες τις μεγάλες στιγμές της καριέρας της από την συνεργασία της με την Λένα Πλάτωνος μέχρι και σήμερα.





  • To Catering της βραδιάς του Celebrity Zone είναι μια προσφορά από την Πίταπαν και το Thelosouvlakia.gr!



Radio Show Of The Week


  • Eίμαι η matilda, φανατική οπαδός της σχολής του μικροφώνου, αν με ρωτήσεις με τι ασχολούμαι θα σου απαντήσω «με ότι περνάει από το χέρι μου». θα τα λέμε κάθε Τρίτη 21:00-23:00 στο Mindradio powered By Conn-x με Anti-Various επιλογές για όλα τα γούστα!



Event Of The Week


  • Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010, στο Gagarin 205 οι Triffids και οι εκλεκτοί φίλοι τους μας προσκαλούν σε μια μοναδική συναυλία / γιορτή της υπέροχης μουσικής του Mc Comb, η οποία θα συνοδεύεται από προβολές που επιμελείται το ίδιο το group.



Cinema


  • Μπουένος Άιρες, Ιούνιος 1974: ο Μπενχαμίν Εσπόζιτο αναλαμβάνει τη διαλεύκανση της βάναυσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Ο σύζυγός της είναι συγκλονισμένος και πιέζει τον Εσπόζιτο να του ορκιστεί ότι θα βρει τον δράστη και θα τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.





  • Ένα queer κινηματογραφικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο στην καρδιά του Γκαζιού. Γεύση από Γερμανία, Ιαπωνία, Πορτογαλία, Βραζιλία, Αγγλία, Αμερική, Ισραήλ ακόμη και Χονγκ Κονγκ θα βιώσουν φέτος οι θεατές στο Outview Film Festival. Ειδική έκθεση από τον Κων/νο Ρήγο + Τάσσο Βρεττό & καλεσμένοι όπως Νατάσσα Μποφίλιου, Ματθίδλη Μαγγίρα, Φώτης Σεργουλόπουλος κ.α. θα παρευρεθούν. Δείτε το επίσημο trailer στο link που ακολουθεί: http://www.youtube.com/watch?v=696APbqFEUU



Κερδίστε Προσκλήσεις


  • Η γέννηση των Wooden Shjips επήλθε κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας ευθυγράμμισης πλανητών, μέσα από μία νεφέλη απροσδιόριστης προελεύσεως καπνού... Έτσι εξηγείται μάλλον η εξωκοσμική ιδιότητα τους να μαγνητίζουν το κοινό σε οποιαδήποτε άκρη του κόσμου κι αν έχουν εμφανιστεί, από το Primavera Festival, έως το All Tomorrows Party.





  • Την Πέμπτη 22 Απριλίου ο Πολυχώρος Πολιτισμού Block33 θα μετατραπεί σε μία αρένα ατελείωτου χορού και εκτόνωσης μπροστά σε ένα συγκρότημα που η ανοιξιάτικη περιοδεία του θα κάνει όλη την Ευρώπη να υποταχθεί στην δύναμη και την ενέργεια του! Θα γίνει κόλαση!





  • Καλώς ήρθατε στον πλανήτη των «The Dynamics». Ένα μέρος όπου η αμερικάνικη soul «παντρεύεται» την μουσική παράδοση της Jamaica και πρωτεύουσα έχει την Λυών. Οι «The Dynamics» σε κάθε τους συναυλία ξετυλίγουν ένα ολόκληρο μουσικό γαϊτανάκι, που οι άκρες του να καταλήγουν, άλλοτε στη reggae και άλλοτε στην soul και την funk.





  • Την 1η Μαϊου οι James επιστρέφουν μετά από 2 χρόνια στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Κλειστό Φαλήρου – Γήπεδο TaeKwonDo. Στην συναυλία οι James θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και κομμάτια από το νέο mini album τους “The Night Before”, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.



Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More