English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Mind Radio: Οι Domenica στο studio & κερδίστε προσκλήσεις για events!


MindRadio

Domenica LIVE & πολλά άλλα...

Celebrity Zone

  • Την Τρίτη 13 Απριλίου, στο καθιερωμένο μας ραντεβού στις 23.00 - 01.00, οι ανανεωμένοι Domenica θα κάνουν την πρώτη τους ζωντανή εκπομπή στο Mind Radio! Επίσης μην ξεχνάτε την ζωντανή τους εμφάνιση στο Gagarin205 στις 17 Απρίλη!



  • To Catering της βραδιάς του Celebrity Zone είναι μια προσφορά από την Πίταπαν και το Thelosouvlakia.gr!


Radio Show Of The Week

  • Μind τρία θηλυκά τρελοκομεία, mind ότι μας έρχονται από Θεσσαλονίκη, mind underground μουσικές για όλα τα γούστα, mind κους κους επί παντός επιστητού, mind περίεργες ειδήσεις, mind και τα πρώτα events, mind τρία ονόματα Ειρήνη, Νίκη, Άννα δηλαδή “Mind the gang”….stay tuned Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στη ζάλη του μεσημεριού 15.00-17.00!


Event Of The Week

  • Οι Editors αυτή τη στιγμή γυρνούν τον κόσμο με αφορμή την παγκόσμια τους περιοδεία και χαρίζουν στο κοινό βραδιές γεμάτες μουσική και ξέφρενο χορό. Σταματούν για δύο νύχτες στη χώρα μας για να επισκεφτούν το Ελληνικό κοινό που σε όλες τους τις εμφανίσεις μέχρι τώρα είναι κοντά τους και τους στηρίζει με την παρουσία του !


Breaking News!

  • Αναγνωρισμένος από κριτικούς και συναδέλφους ως ένας από τους πιο χαρισματικούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, ο Rufus Wainwright έρχεται να μας μαγέψει με τις ξεχωριστές μελωδίες του και την ιδιαίτερη φωνή του στο Φεστιβάλ Αθηνών, Θέατρο Λυκαβηττού στις 5 Ιουνίου 2010.


Κερδίστε Προσκλήσεις

  • Ύστερα από έναν θριαμβευτικό χειμώνα ζωντανών εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην Αθήνα, με νέο δίσκο στις αποσκευές της και με μία ολοκαίνουργια παράσταση. Από την Παρασκευή 16 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ΜΕΤΡΟ, για λίγες μόνο παραστάσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει την παράδοση των ανοιξιάτικων ραντεβού της με το κοινό της Αθήνας.



  • Ο Νίκος Τσιαμτσίκας και οι Blues Report, είναι μια ανερχόμενη Rhythm n’ Blues μπάντα, που έχει σημειώσει αξιόλογη πορεία μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο που δραστηριοποιείται στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.



  • Το συγκρότημα που εδώ και πολλά χρόνια έχει ανατρέψει τα δεδομένα στις live εμφανίσεις, έρχεται την Άνοιξη για 4 μόνο παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου. Οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, Παρασκευή και Σάββατο, στις 16-17 και 23-24 Απριλίου.


Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More