English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Korn III - Remember Who You Are [νέος δίσκος, δηλώσεις Shaffer και Davis & αναλυτική track list]

Το 9ο studio αλμπουμ των KoRn τιτλοφορειται "Korn III - Remember Who You Are" και σημαδευει την επιστροφη του συγκροτηματος στις δυνατες εμφανισεις της μοντερνας metal σκηνης.

Ο κιθαριστας James "Munky" Shaffer λεει για τον παραγωγο Ross Robinson πως "..ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που καταφερε να μας επιστρεψει πισω στη μουσικη. Μας θυμιζει γιατι ειμαστε εδω, γιατι τα τραγουδια ειναι σημαντικα στους fans και γιατι ο,τι κανουμε ως συγκροτημα ειναι σχετικο. Μας εμαθε να θυμομαστε πως η μουσικη σωζει ζωες και ηρθε στη σωστη στιγμη."

Ο Davis σημειωνει πως "..ολα καταληγουν σε μια ερωτηση: 'Ποιος στο διαολο ειμαι?' Ολα ειναι για το αν θυμομαστε απο που καταγομαστε. Κατα τη διαρκεια των 2 πρωτων δισκων ειμασταν παιδια και δεν ειχαμε τιποτα. Γραφαμε μουσικη, κανοντας την πλακα μας χωρις αγχος. Γυρισα πισω σε εκεινο το μερος οπου δεν ημουν ανησυχος. Ηθελα να ειμαι εντελως ειλικρινης με τα αισθηματα, να εκφρασω τον εαυτο μου. Οι ανθρωποι μπλεκουν με τις κοινωνικες ομαδες, στο Internet και τη τεχνολογια και ξεχνουν ποιο ειναι και τι ειναι η ζωη. Ειχα ξεχασει ποιος ημουν μεχρι που εκανα αυτο το δισκο. Το Remember Who You Are ειναι πολυ σημαντικο."
Αναλυτική λίστα των τραγουδιών:
1. OILDALE (LEAVE ME ALONE)
2. POP A PILL
3. FEAR IS A PLACE TO LIVE
4. MOVE ON
5. LEAD THE PARADE
6. LET THE GUILT GO
7. THE PAST
8. NEVER AROUND
9. ARE YOU READY TO LIVE ?
10. HOLDING ALL THESE LIES

Πηγή κειμένου: R.R.
Μετάφραση: Scary Greeks ©

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More