English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Μίλτος Πασχαλίδης @ Δίπλα στο Ποτάμι [30 Απρ. & 1,7,8 Μαϊ.]

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Παρασκευή - Σάββατο
30 Απριλίου & 1-7-8 Μαϊου

Την Παρασκευή 30 Απριλίου και για τρεις ακόμη παραστάσεις, στις 1, 7, 8 Μαϊου θα εμφανιστεί μαζί με την Ευτυχία Μητρίτσα στο «Δίπλα στο Ποτάμι», καθηλώνοντας το κοινό με την ερμηνεία του.
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια δισκογραφικής πορείας ενώ παράλληλα με το νέο του άλμπουμ “Ξένιος – Η Κρήτη εντός μου” δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του γνήσιου καλλιτέχνη. Έχοντας συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφει δυναμικά στο Δίπλα Στο Ποτάμι, μια πολύ αγαπημένη του μουσική σκηνή.
Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», το «Δεν πίνω μονάχος» στην πρώτη του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο αλλά και τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο. Ο δίσκος του Μιλτιάδη περιλαμβάνει επίσης δύο ορχηστρικά και τρία παραδοσιακά, το τραγούδι «Ακροβάτης» από την εποχή των Χαϊνηδων, ενώ συμμετέχουν ο Βασίλης Σκουλάς σε ένα εμβόλιμο στιγμιότυπο και ο Ψαραντώνης στον Ερωτόκριτο.
Την Ευτυχία Μητρίτσα γνωρίσαμε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 2006, με το τραγούδι «Λίγο πριν ξημερώσει», ενώ εμφανίστηκε και στα Mad Awards 2008 με τους Α/Ε(Αρτέμης-Ευθύμης), τραγουδώντας τον Εφιάλτη της Περσεφόνης (Μ. Χατζιδάκι – Ν. Γκάτσος). Ο «Μυστικός Προορισμός» είναι το πρώτο της cd που περιλαμβάνει δικές της συνθέσεις (εκτός από το «Σκλαβάκι της Αγάπης» που τους στίχους έχει γράψει ο Ορέστης Ντάντος). Τραγούδια που φανερώνουν μια ιδιαίτερη δημιουργό, που αφηγείται με αποκαλυπτικό τρόπο προσωπικές της ιστορίες, με έντονο ρομαντικό και θηλυκό τρόπο, τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους.

info
Ο Μίλτος Πασχαλίδης στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι"
Μαζί του η Ευτυχία Μητρίτσα
Ώρα έναρξης: 22 :30
Διεύθυνση: Λ.Κατσώνη 189, Άγ.Ανάργυροι - Αθήνα
Επικοινωνία: Τηλ. 210 2610444 & 210 2610438, www.diplastopotami.gr
Πρόσβαση με ΜΜΜ: Λεωφορείο 024 (Στ. Αγ. Ιωάννης - Σύνταγμα - Άγ. Ανάργυροι) ή Σταθμός Μετρό/ΗΣΑΠ "Αττική" και από εκεί 024

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More