English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Mind Radio: Ενημερωτικό δελτίο & Κερδίστε προσκλήσεις για events!

Αρπάξτε το ποπ κορν σας!

Αρπάξτε το ποπ κορν σας!
Την Τρίτη 9 Μαρτίου, 23.00 - 01.00 με αφορμή την απονομή των Oscar το Mind Radio διοργανώνει μια κινηματογραφική Τρίτη με καλεσμένο τον Βασίλη Σουραπά από την κινηματογραφική εταιρεία διανομής Filmtrade για να σχολιάσουμε τα πάντα γύρω από τον κινηματογράφο. Οπότε αρπάξτε το pop corn σας και συνδεθείτε!
Το catering της βραδυνής εκπομπής είναι μια προσφορά των ψητοπωλείων ‘Πίταπαν’ σε συνεργασία με το www.thelosouvlakia.gr.
Εκπομπή της εβδομάδας!
Play Our Music. Η ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφία έχει πλέον το δικό της δίωρο! Κάθε Δευτέρα 21:00 με 23:00 στο www.mindradio.gr, η PlayOurMusic.net παρουσιάζει νέες και παλιές κυκλοφορίες από την ελληνική ανεξάρτητη σκηνή, καταπιάνεται με αφιερώματα, συνεντεύξεις, συναυλίες και νέα που αφορούν Έλληνες και ξένους δημιουργούς και μεταδίδει αγαπημένες ξένες ηχογραφήσεις.
Event της εβδομάδας
The FRANK AND WALTERS @ MYGA ATHENS (13/3/10, Αθήνα). Ξεκίνησαν κάνοντας support στους Inspiral Carpets και τους Carter U.S.M και συνέχισαν έχοντας τους Radiohead και τους Suede να ανοίγουν τις δικές τους συναυλίες. Μεγάλος τους fan και roadie υπήρξε ο Noel Gallagh er ο οποίος δήλωσε ότι υπήρξαν το βασικό ερέθισμα για την δημιουργία των Oasis. Έρχονται από την Ιρλανδία και θα σας κάνουν να χορέψετε…
Κερδίστε προσκλήσεις για τα παρακάτω event πατώντας πάνω στους συνδέσμους κι ακολουθώντας τις οδηγίες.
«ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ», του John Patrick Shanley. Το έργο τοποθετημένο χρονικά στην Αμερική του 1960, αμέσως μετά τη δολοφονία του Τζων Κέννεντυ, όπου οι αξίες και η πίστη στους θεσμούς είχαν κλονιστεί διαπραγματεύεται ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που συνδέονται με τη θρησκεία : Τη θέση που έχει η Αμφιβολία στα μυαλά και τις καρδιές των πιστών της.
"ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΗ ΒΙΑ". Είναι μια σπουδή στην ψυχολογική και τη σωματική βία μέσα από μια μπεκετική αντιμετώπιση που φθάνει μέχρι τα όρια του παραλόγου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο Λαγκάρς ήταν λάτρης του Μπέ κετ και του Ιονέσκο και μάλιστα πολλά έργα του είναι άμεσες αναφορές σ’ αυτούς τους δύο δημιουργούς.
«ΑΠΑΛΛΑΓΗ». Η υπόθεση στρέφεται γύρω από την ιστορία τριών φίλων, που ξανασυναντιούνται απρόσμενα μετά από 20 χρόνια υπεκφυγών και αποκρύψεων και αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με τα φαντάσμ ατα και τα ένοχα μυστικά της παιδικής τους ηλικίας.
«ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ», Του Mike Bartlett. Το “Όροι Συμβολαίου”, περιγράφει τις διαδοχικές συναντήσεις της μάνατζερ μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας με μια υπάλληλο, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας.< /font>
The FRANK AND WALTERS @ MYGA ATHENS (13/3/10, Αθήνα). Ξεκίνησαν κάνοντας support στους Inspiral Carpets και τους Carter U.S.M και συνέχισαν έχοντας τους Radiohead και τους Suede να ανοίγουν τις δικές τους συναυλίες.

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More