English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Marc Almond & special guests @ Gagarin 205 [19 Μαρ.]

MARC ALMOND + Special Guests
Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010
Doors Open: 21:00

Την Παρασκευή, 19 Μαρτίου, το Gagarin 205 Live Music Space υποδέχεται ξανά τον αγαπημένο μας Marc Almond. Ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης, πάλαι ποτέ φωνή και ηγέτης των περίφημων Soft Cell και των Marc and the Mambas, επισκέπτεται την Αθήνα τρία χρόνια μετά την προηγούμενη εμφάνισή του, έχοντας ένα νέο album αλλά και μια λαμπρή καριέρα να τον ακολουθεί, τόσο σα μέλος των προαναφερθέντων σχημάτων, όσο και σα solo τραγουδιστής, συνθέτης και performer.
Από το “Tainted Love” και το “Torch”, μέχρι το “Something’s Gotten Hold Of My Heart” και το “The Days Of Pearly Spencer”, έχει να παρουσιάσει μία από τις πιο επιτυχημένες πορείες ανάμεσα στους σύγχρονούς του μουσικούς, εδώ και 30 χρόνια, όχι μόνο από εμπορικής απόψεως (οι δίσκοι του έχουν ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια πωλήσεων!), αλλά και – κυρίως – διότι η δουλειά του ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από μια ιδιαίτερη ποιότητα, χιούμορ και ρομαντισμό.
Πριν από λίγα χρόνια, ένα τρομακτικό ατύχημα λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Όμως ο Marc Almond επέστρεψε δυναμικά στη σκηνή, με την υποστήριξη ορισμένων πολύ ξεχωριστών ανθρώπων από τη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα, όπως ο Antony Hegerty (από τους Antony and the Johnsons), οι Current 93 και ο Jools Holland. To 2009, κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο album του “Orpheus In Exile – Songs Of Vadim Kozin”, ενώ τον Ιανουάριο που πέρασε συμμετείχε στη συλλογή του περιοδικού Mojo, η οποία ήταν αφιερωμένη στο ιστορικό “Madcap Laughs” του Syd Barrett, διασκευάζοντας το “Late Night”. Τον επερχόμενο Ιούνιο θα βγει στην αγορά το ολοκαίνουργιο “Variete” που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου, θα αποτελεί και το τελευταίο album που θα περιέχει δικές του συνθέσεις.
Αυτό το νέο υλικό θα έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε, για πρώτη φορά, ζωντανά μαζί με πολλά από τα κομμάτια που κατέστησαν τον Marc Almond ως μία από τις σημαντικότερες φιγούρες της pop μουσικής, εδώ και τρεις δεκαετίες.
Ας σημειωθεί πως, αυτή τη φορά και μετά από πολλά χρόνια, η υπέροχη φωνή του θα συνοδεύεται από μία full live πενταμελή μπάντα.

Η συναυλία θα ξεκινήσει με την εμφάνιση special guests. Σχετική ανακοίνωση θα υπάρξει πολύ σύντομα.

Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205
(κοντά στο Σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ της Αττικής)
Τηλέφωνο: 6944 814543
Website: www.gagarin205.gr
Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες: Θωμάς Μαχαίρας / thomasknife69@gmail.com

Bookmark and Share

1 scary σχόλια:

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

Eισιτήρια προπωλούνται προς 30 ευρώ στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το www.ticketpro.gr

Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 35 ευρώ.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More