English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Fear Factory @ Gagarin 205 [12 Μαρ.]


Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της σύγχρονης metal σκηνής θα βρεθεί πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση!
Οι Fear Factory ιδρύθηκαν το 1989 στο Los Angeles της California και έκτοτε πρωταγωνιστούν στο χώρο της σκληρής μουσικής τόσο με τις ξεσηκωτικές τους συνθέσεις, όσο και με τον ανατρεπτικό τους ήχο. Ξεκίνησαν σαν μια κατά βάση Death Metal μπάντα, αλλά η διάθεσή τους για πειραματισμό ήταν φανερή από τα πρώτα τους δισκογραφικά εγχειρήματα. Όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο οι Fear Factory εμπλούτιζαν τον ήχο τους με καινούρια στοιχεία. Αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός χαρακτηριστικού ήχου που συνδυάζει τη Death Metal μουσική με την industrial τεχνοτροπία. Αυτός ο ιδιαίτερος ήχος που έγινε σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος, έδωσε νέα πνοή και έκανε γνωστό το ακραίο metal σε ένα πιο mainstream ακροατήριο.
Σήμερα, έχοντας πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο albums μόνο στις Η.Π.Α. και έχοντας επηρεάσει χιλιάδες συγκροτήματα ανάμεσα στα οποία βρίσκονται οι Machine Head και οι Disturbed, δικαίως θεωρούνται ως ένα από τα σημαντικότερα ακραία metal συγκροτήματα όλων των εποχών.

Στις 12 Μαρτίου οι Fear Factory θα βρεθούν στο club Gagarin 205 για μια συναυλία που δεν χάνεται με τίποτα!

Το line up της μπάντας είναι το ακόλουθο:
Φωνητικά: Burton C. Bell
Κιθάρα: Dino Cazares
Μπάσο: Byron Stroud
Ντραμς: Gene Hoglan

Η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Fear Factory στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει στα παρακάτω σημεία προπώλησης:
Tιμή εισιτηρίου 30 ευρώ
PUBLIC Πειραιά - Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154
PUBLIC Συντάγματος - Πλατεία Συντάγματος
FNAC Μοναστηρακίου - Αιόλου και Μητροπόλεως
FNAC Αμαρουσίου - The Mall
FNAC Γλυφάδας - Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη

Πληροφορίες: 210 6465000

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More