English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Apple iPad: Επιτέλους κυκλοφορεί!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η κυκλοφορία του iPad, της περισσότερο προσδοκώμενης συσκευής της Apple μετά την κυκλοφορία του iPhone το 2007, που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Steve Jobs στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι πρώτες συσκευές θα είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ στις 3 Απριλίου ενώ προπαραγγελίες θα γίνονται δεκτές από τις 12 Μαρτίου. Με διαφορά περίπου 1 μηνός, η συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσης σε 6 Ευρωπαϊκές χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, καθώς και στον Καναδά, την Ιαπωνία και την Αυστραλία. Η συσκευή αυτή θα υποστηρίζει μόνο δικτύωση μέσω ασύρματων δικτύων Wi-Fi ενώ λίγο αργότερα (πιθανόν μαζί με την κυκλοφορία στις άλλες χώρες) θα κυκλοφορήσει έκδοση που θα υποστηρίζει και τη σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3G.


Η ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας φαίνεται ότι μετακινήθηκε κατά μία εβδομάδα από την αρχική ανακοίνωση που την τοποθετούσε στα τέλη Μαρτίου, για λόγους που οφείλονται είτε στη διευκόλυνση του εφοδιασμού της αγοράς, είτε στην βελτιστοποίηση της έκδοσης 3.2 του λειτουργικού συστήματος που θα φέρει η συσκευή.



Πηγή κειμένου: myPhone.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More